- Poruka
- 55.168
Jesu vam odbojne odredjene profesije?
Ne u smislu sto postoje,vec u ljis,hvala preskocicu?
Ne u smislu sto postoje,vec u ljis,hvala preskocicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Npr sansa da se smuvam sa nekim iz vojske/policije je pa 1 postoNe shvatam pitanje.![]()
Evo,odgovorila zenaSportisti...Njima je posao 24/7 celi zivot...Sta ce da se jede,kad ce da se jede,kad ce da se ustaje,koliko ce da se spava,itd....Smara me to...
Aaaa da.Znaci,koje su vam profesije privlacnije,koje manje privlacne i zasto?
Gde nadje sportiste koji najbolje izgledaju imaju najvise para i penzionisu se onda kad drugi tek pocinju da radeSportisti...Njima je posao 24/7 celi zivot...Sta ce da se jede,kad ce da se jede,kad ce da se ustaje,koliko ce da se spava,itd....Smara me to...
al su zato uglavnom glupi i polupismeniGde nadje sportiste koji najbolje izgledaju imaju najvise para i penzionisu se onda kad drugi tek pocinju da rade
Eto,ja ih ne volim ni u potencijalu.Ko ce da ih istrpi dok se penzionisu...Gde nadje sportiste koji najbolje izgledaju imaju najvise para i penzionisu se onda kad drugi tek pocinju da rade
Pa zavisi s koliko godina ih imas npr upoznas ih sa 25 njima pola karijere vec proslo a ostali nemaju ni dana stazaEto,ja ih ne volim ni u potencijalu.Ko ce da ih istrpi dok se penzionisu...
Fudbaleri, a ostali i ne basal su zato uglavnom glupi i polupismeni![]()
Znaci nista od nas?Da vidimo, nikako knjigovođe, to sve preračunato, nikako pravnice, premazane, zatim lekarke uobražene (a sestre prelažele, mslm, gledali ste filmove), inžinjerke i sl odma vade šubler jok, zatim umetnice kome to treba sve sam drogeraj, pogotovu mizičarke sviranje *****, arhitektura su lezbače, konobarice i sl što se svima nude takođe dalje, ove u vojnim i policijskim uniformama kome treba muška žena, nećemo ni bez zanimanja jerbo dokona žena je zlo,... ako ima neko kiselo grožđe da sam preskočio baš me briga sad.
To verujem neki profesionalni sportisti mogu tu do 35te da se nakupe para za celi zivot i dva,ostali valjda trebaju da rade nesto.Pa zavisi s koliko godina ih imas npr upoznas ih sa 25 njima pola karijere vec proslo a ostali nemaju ni dana staza
Onda moze da otvori neki restoran hotel tako nesto pa se time zanima a ima beskonacno slobodnog vremenaTo verujem neki profesionalni sportisti mogu tu do 35te da se nakupe para za celi zivot i dva,ostali valjda trebaju da rade nesto.
Opet kakav je to covek koji nece nista da radi posle 35te? Barem iz dosade.
Nemam ja nista ni protiv ni za njih,meni ne odgovara taj kontrol freak zivotni rezim,volim da mogu da se opustim kad hocu kako hocu u svakom pogledu,barem u privatno vreme.