Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Prof. dr. Slobodan Antonić: Demokratska stranka razbija državu Srbiju
dinkic i cvetkovic su samo nacelno protiv trosenja drzavnog novca, jer su bas ova dvojica u prethodnoj vladi potrosili za 6 meseci novac koji je treba da traje godinu dana.
Ih bre. Najlepše je kad patriJote skaču sa teme na temu samo da bi izbegle pitanja koja im se ne dopadaju. Dakle, ko hoće antonića mrtvog ? Nikako da odgovoriš na to.
Verovatno manji, slicno kao i svakoj drugoj zemlji koja je bila u ratu. I BDP Velike Britanije je bio manji tokom WWII pa niko za to nije okrivljivao Cercila.
Uostalom sto mene pitas, to najbolje znaju vasi koalicioni partneri koji su vodili Srbiju 2000.
S.Antonić je jedan od mnogih "nezavisnih analitičara"ali koji imaju svoje omiljene političare i stranke pa većinu tekstova posvećuju njihovim uspesima.Čini mi se da je Đ.Vukadinović zvezda br.1.taj se pojavljuje u svim mogućim medijima.
S.Antonić je jedan od mnogih "nezavisnih analitičara"ali koji imaju svoje omiljene političare i stranke pa većinu tekstova posvećuju njihovim uspesima.Čini mi se da je Đ.Vukadinović zvezda br.1.taj se pojavljuje u svim mogućim medijima.
Vukadinović je analitičar ekstra klase, poslednji put je pogodio nešto 60-ih godina verovatno. Koliko u maju sam ga slušao kako je čista špekulacija tvrdnja da će DS i SPS zajedno praviti vladu.