produkt nejebice

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
pozdrav svima
ja sam novi ovde i ne znam, možda je neko ranije već postavio sličnu temu, ali moderatori će već znati šta i kako s temom, ako je bila može lock
pa kaže :
šta se događa sa psihom čoveka kad neko duže vreme nema seks ? i ne samo sa psihom.... ovako generalno, celokupšno gledano, kako se hronična nejebica manifestuje ?
hvala

Zavisi od samog čoveka, neko od te koncentrisane, nagomilane energije postane kreativan, inspirisan, kanališe je kroz neke druge jednako divne stvari, neko postane nadrndani džangrizavi kratkog fitilja kreten.

Zavisi od samog čoveka, neko od te koncentrisane, nagomilane energije postane kreativan, inspirisan, kanališe je kroz neke druge jednako divne stvari, neko postane nadrndani džangrizavi kratkog fitilja kreten.

ma šta ti pričaš barabo ona jedna,ti ćeš meni ovo ono,uaaaa uaaa uaaaa,sram te bilo nevaljalice ona jedna,oš se tučeš?:evil:
:lol:

pozdrav svima
ja sam novi ovde i ne znam, možda je neko ranije već postavio sličnu temu, ali moderatori će već znati šta i kako s temom, ako je bila može lock
pa kaže :
šta se događa sa psihom čoveka kad neko duže vreme nema seks ? i ne samo sa psihom.... ovako generalno, celokupšno gledano, kako se hronična nejebica manifestuje ?
hvala

pa providis dan i noc na krsti ubedis sebe da nisi zavistan i na kraju prihvatis sudbinu :lol: eto to je posledica xD

imai smo i teslu i pikasa u nekoj tamo istoriji i ta priča više ne pije vodu.

Naravno da ta priča važi uvek i uvek će važiti, nije nužno da to bude neki genije već i sasvim obični ljudi umeju da kanališu tu energiju i da je izraze u nekom drugom obliku spontano i prirodno.
Takvi ljudi imaju jednu finu specifičnu iskričavost koja se prepoznaje ako umeš da gledaš. Nisu svi nadrndani i histerični.

Naravno da ta priča važi uvek i uvek će važiti, nije nužno da to bude neki genije već i sasvim obični ljudi umeju da kanališu tu energiju i da je izraze u nekom drugom obliku spontano i prirodno.
Takvi ljudi imaju jednu finu specifičnu iskričavost koja se prepoznaje ako umeš da gledaš. Nisu svi nadrndani i histerični.

oće ta iskričavost da se ispolji i kao nus pojava antipsihotika.
al dobro, neka bude i da neyebica inspiriše...

Zašto bih to radila? Najmanji problem je pojebati se, stoga je moje mišljenje da samo površni ljudi postaju nadrkani zbog trenutnog nedostatka seksa, a ovi drugi jednostavno prirodno tu, za ove razornu energiju pretvaraju u iskričavost koju sam pokušala da ti objasni, dakako bezuspešno.

ako je najmanji problem pojebati se, odkud toliko nedojebanih... ujedno i teme... i tvog učešća na istoj?
''razorno, površno, dubinski''... :roll: ah što volim ovaj filozofski poged na sex u nedostatku inspiracije za bacanjem pegle... hvala.

ako je najmanji problem pojebati se, odkud toliko nedojebanih... ujedno i teme... i tvog učešća na istoj?
''razorno, površno, dubinski''... :roll: ah što volim ovaj filozofski poged na sex u nedostatku inspiracije za bacanjem pegle... hvala.

Učešće u diskusiji i razmišljanje o pojavama nije nužno povezano sa ličnom trenutnom stvarnošću već može ukazivati da neki ljudi imaju sposobnost sagledavanja celokupnog spektra mogućnosti a neki vide samo crno a ako baš nisu skučeni i belo i tu dolazi do kolizije i nerazumevanja.

pozdrav svima
pa kaže :
hvala
osusice mu se penis,zato druze,
ne gubi vreme!

Back