Prodji samnom ispod duge...

Aleksej potpuno te razumem, ali i to u oglasima "trazi se devojka" cesto svasta znaci, i vecina takvih oglasa su "sumnjivog tipa", plust toga cesto traze i odredjen "tip devojke". Prema tome, sve ti je to "casa meda-casa zuci" samo sto treba pogadjati sta je u kojoj casi, sto je moras priznati i kocka sa ogromnim rizikom. ;)

Pero, delimicno si u pravu za porodilljsko, samo zato i mrzim kad kukaju na "belu kugu" a ne stimulisi da se porodice razvijaju. Uh kad se setim sta sam sve videla u Svedkoj letos (nemoj da sad zbijate odmah sale ;)) muka mi je od nase drzave. Tamo ti placaju samo da se deca radjaju, a ovde ti jos i uslove odredjuju :mad:

Kiss_me:
Posto se ovde cesto vode "ratovi" izmedju muskaraca i zena, pitam se, sta bi ste uradili tj sta mislite kakvi bi bili da ste ono sto niste? Naime sta mislite kako bi se vi ponasalai da ste zena ako ste musko i obratno?
Sta bi promenili?

Da li ste ikada razmisljali o tome, i da li ste se ikada postavili u takvu poziciju?
Nisam nikada pokusavao da radim tako nesto... i suvise sam konfuzan sebi, da bih mogao da kazem zasto ponekada cinim neke stvari, a ni ne usudjujem se da pokusavam da shvatim druge, stavljajuci se u njihovu ulogu... mislim da je moja dalko od savrsene, ali ipak ona koju najbolje poznajem i koja mi najvise lezi... ako ne dobijem oskara za nju, necu ni za jednu drugu :mrgreen:

Kiss_me:
Aleksej potpuno te razumem, ali i to u oglasima "trazi se devojka" cesto svasta znaci, i vecina takvih oglasa su "sumnjivog tipa", plust toga cesto traze i odredjen "tip devojke". Prema tome, sve ti je to "casa meda-casa zuci" samo sto treba pogadjati sta je u kojoj casi, sto je moras priznati i kocka sa ogromnim rizikom. ;)

Pero, delimicno si u pravu za porodilljsko, samo zato i mrzim kad kukaju na "belu kugu" a ne stimulisi da se porodice razvijaju. Uh kad se setim sta sam sve videla u Svedkoj letos (nemoj da sad zbijate odmah sale ;)) muka mi je od nase drzave. Tamo ti placaju samo da se deca radjaju, a ovde ti jos i uslove odredjuju :mad:

Pa i ne bas....

Oglasi "onakvog" tipa se vide iz aviona....

Ja mislim na ono u kaficima i tako to.... I dlaje ima mnogo normalnih poslova, za veojke, a malo za muskarce.

Ma mi smo kao nacija prs'li a to je skoro sve kriva drzava, a drzava smo mi.... :|

Mada mislim da je zaista lakse muskarcima da nadju posao koji zele, i da im je zaista lakse da u ovoj nasoj zemlji napreduju u poslu(zeni je na Balkanu jos uvek mesto pokraj sporeta nazalost ), ipak se nikad ne bih odrekla visokih potpetica, sjaja za usne i moje omiljene haljine....ma lepse je biti zensko ;)

m@l@:
Mada mislim da je zaista lakse muskarcima da nadju posao koji zele, i da im je zaista lakse da u ovoj nasoj zemlji napreduju u poslu(zeni je na Balkanu jos uvek mesto pokraj sporeta nazalost ), ipak se nikad ne bih odrekla visokih potpetica, sjaja za usne i moje omiljene haljine....ma lepse je biti zensko ;)

Sto jest , jest, vala ima vas lepih ,zato vas toliko volim

m@l@:

Bla bla truc truc.

Vidi se da imas samo 2 posta a da si jos manje prethodnih procitala...

m@l@:
bla bla truc truc...
pa mora valjda i da se pocne odnekle....
druge mozda i nisam citala, ali don't worry, tvoje jesam i vrlo su, vrlo zanimljivi...

Ko priznaje polka mu se prasta! :D

Znas kako je mi ovde mesecima drvimo jedno te isto i onda ti upadnes i opet kazes to jeno isto.... I tako sve u krug... :)

E pa drago mi je da bar neko cita moje postove, hahaha!!

Back