Prodje leto

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
...trideseto, godina mi žao nije:lol:
tako otp.ide neki narodnjak
a vi...jel sumirate rezultate, šta ste dosad uradilia
šta ste mogli a niste i šta biste još božezdravlja i
pomalo para...

Inače, uvek može više al može i manje:lol: tako da ispadne da treba biti zadovoljan sumasumarum...pogotovo za situacije kad je čovek mogao a nije, lično mislim da za tim ne treba žaliti nego ići napred:rtfm:

pomalo para...

Ta pesma je pocela opasno da me dotice u zadnje vreme :sad2:
Jedino sto mogu da sumiram da mi je i ovo leto proletelo kao dlanom o dlan.Provedeno u glavnom u mlacenju prazne slame ali ne verujem da se tu mnogo razlikujem od drugih.

Jos uvek cekam da pocne leto :(. Nekako je proslo previse brzo, ko bi rekao da ce mi vrucine nedostajati. Osim glupavih komaraca i dosadne kise nista spektakularno ove godine. Valjda ce jesen biti topla pa cemo nekako kompezovati ovako mucno leto.

Nikad boljeg leta i provoda.Pazario sam nov automobil renovirao stan sagradio vikendicu i posadio vinograd .Sad cekam odmor pa da spucam na neku egzoticnu destinaciju jedno dve sedmice da se lepo opustim i odmorim.

Ako je verovati prognozi, bice sunca jos tri meseca. Kontam da cemo iz sandala odmah u cizme.
Ne sumiram. Dosta sam se osvrtala.
Postoji jedan termin koji se zove bilansno samoubistvo . To je situacija kad se čovjek osvrne unatrag , vidi da je u proteklom životu
svuda u minusu i skoči sa Brankovog mosta . Ja ne planiram da se osvrćem do devedesete a do tada ću pokušati da uhvatim i
poneki plus .

Откад сам пунолетан, нема пара, има ратови. Кад се сумира, где сам био, шта сам радио. И сад свеЦки рат, па аупиц, да сам се нацртао кад ћу да се родим, не знам да л би ми било горе и да л би ме нешто мимиоишло.
Мало морген, што би један рекао . Ето теби и слободно задржи мало пара. Дај паре па да виш :)))))

pomalo para...

Ono osnovno jesam , skolovanje, kuca, poso,kuca, lutkice, krpice, tako da vise ne sumiram, jer kada to uradim, sva se ubedacuim zbog onog sto sam sebi zacrtala a nisam uspela ,bar ne do sada...ono sto mi je sada potrebno je jedno emotivno ostvarenje i ..para, naravno,da se ne lazemo, toga nikada dosta, bez obzira sto svi mi zivimno u skladu sa onim sto imamo...pa neka ide leto ..:lol:

ovo lito sam namjeravao više vremena provest s jednom plavušom , nije uspjelo. vinograd obolio od puste kiše, neće bit vina, pome isto obolile a najdraže mi povrće. jedino se sad uzdam u svinjokolju. valjda mi neće svinjče uteć od noža:D

Što sam gledao juče dokumentarac, često gledam Klasik tv. Čovek živi na Medulinu i drži krave koje žive na obližnjem manjem ostrvu. I svako jutro odlazi tamo da ih poji, one pasu i žive slobodno i razmnožavaju se tamo. Žena mu kuka što ne prave kuću nego se on zamlaćuje sa kravama, a ostala kuća nedovršena. Kad hoće da proda kravu, on je veže za barku i ona pliva tako vezna. Posle je proda lokalnom mesaru u Puli. Kad su snimali, jedan vo mu se udavio do obale, jedan preživeo. PS. Ne znam šta radi sa tim životinjama preko zime kad su bure... nisu ništa rekli, a nikvog objekta na tom ostrvcetu nema.

Poslednja izmena:

Back