The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 79.435

Rajt bek et ja...
Prochitaj Fausta.
Ne radi se o prodaji u bukvalnom smislu.
Kao da to tebe zanima...
Ateisti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve vise sam ubedjen, gledajuci razne dokumentarce o hitleru, da je covek zaista prodao dusu i ko zna dokle je zapravo ziveo..
Meni, kad posmatram njegov lik i delo, dođe da se uvek zapitam koji je entitet obitavao u njemu![]()
(umesto njegove duše)
Nikolo Paganini je bio violinista iz kasnih 1700 tih.
Kao mali svirao je mandolinu, a sa sedam godina je poceo da svira i violinu.
Sa svojih jedanaest godina već je nastupao kao solista, a do trinaeste godine je postao poznat kao virtuoz na violini.
Sa devetnaest godina počinje da komponuje svoja djela i uči da svira gitaru.
Sa svoje dvadeset i tri godine je iskomponovao najkomplikovanija djela za interpretaciju na violini, a u dvadeset i sedmoj godini kreće na turneju gdje hipnotiše publiku.
Bio je blijed, bez donjih zuba i počeo je da se oblači u crno.
Kružile su glasine da je prodao dušu đavolu.
Međutim, on nije pokrenuo ta govorkanja, nije uradio ništa ni kako bi ih sprečio, čak, šta više, ohrabrivao je ljude da vjeruju u njih.
Kada su ga upitali za to, odgovorio im je da za njega ne postoji nikakvo drugo objašnjenje što tako dobro svira violinu.
Cao novi sam tu. Prodavanje duse je zaista moguce. To sam video na jednoj osobi i evo sad se najezim kad o tome pricam. Za mene je pre te Situacije kad sam na mojoj bivsoj to ugledao rec "prodana Dusa" bila samo jedna Rec kao i milioni drugih i znacila je za mene recimo kad Zvezdin igrac predje u Partizan kaze se da je prodana Dusa jer je prodao Ljubav prema Zvezdi za neke materijalne Interese u recimo Partizanu. Ali vratimo se onom prodavanju Duse koje je stvarno, realno, vidljivo na jednoj osobi. Ja kad sam nju ugledao posle dugo dugo vremena u jednom kaficudmah sam bez nekih predrasuda pomislio:vidi prodala Dusu. Sad kome ,kako i za sta neznam ali koliko nju poznajem jako je veliki Materijalista i egoista tako da se najverovatnije radi da takve osobe ne nalezeci dusevni mir i srecu u Bogu i onome sto mu Bog pruza, prodaju ono najsvetije djavolu za prolazne materijalne stvari poput novca, Auta, imobilija ili uopste lazne sigurnosti koju nudi Djavo.Ona je bila jako smrsala pa sam nekako izustio i to: Boze sta se stobom desava zasto ti toliko smrsala? na to mi nista nije odgovorila.