Prodavačica ocinkarila muškarca koji je kupio prstenje i za devojku i za ljubavnicu

Примети се то. Само неко ко је ван реалности неће видети. Мене прва риба преварила пред сам крај везе, али сам провалио да се нешто дешава пре раскида. Види се промена у понашању, делима.

Између осталог, немам рибу, нити је желим. Икс-де
Mnogi ne primete, dosta njih je sposobno da vodi veoma lako dva odvojena zivota.

volim sto ih ne volis kao ni ja
Zamislimo da se radi o familiji, tu bi jos donekle imao razumjevanja, iako nema sanse da bi cinkao, ali ovdje imamo situaciju da se moj susjed Karlo svalera sa susjedom Katarinom, ja to saznam i sve cinkam njegovoj zeni Anici.

U biti jos gore, ta lujka koja prodaje prstenje zivi u velegradu i javno proziva nekog XY svalera kojeg prvi put u zivotu srece.

Kod ovakvih stvari uvijek se sjetim svoje bovse kolegice s posla, jednom mi je nevezano za ista u razgovoru rekla - ja kad nekom dodjem u goste, prvo pogledam ima li prasine na policama.

Ja ostao paf.

Da sad ne ispadne da samo blatim zene, moj vlastiti caca je po tom pitanju milijun puta gori i od prodavacice i od kolegice s posla.

Interesuje me samo kako bi žene reagovale da je ženska kupovala kravate i za muža i za švalera a prodavačica okači na tik tok slike kravate i kaže:

"ako ste dobili ovakvu kravatu od žene koja se zove Una a živite na Čukarici, saoi da znate da je kupila istu takvu i svom ljubavniku. šta će vam takva žena?"
Takva bi imala podršku muškaraca.:lol:

У америци воле да се врти лова око тога. Као око оне психопате Џуди Ариас што од увета до увета пререзала гркљан дечку, избола га 30+ пута, пуцала у њега. Годинама трајало суђење.
i ovde po ugledu na amere...

Back