PRODAVAC PLJESKAVICA SA CRKOTINAMA BIO IZBORNI KANDITAT SNS

NOCNO VREBALO

Aktivan član
Poruka
1.632
alo.rs Aktuelno
SRAMOTA
Prodavac pljeskavica sa crkotinama bio izborni kandidat SNS-a! (FOTO)
Autor: GLASNO! | 09.03.2014 - 17:48:00h | Komentara: 4
42

Smederevska policija uhapsila je 6. marta naveče Nebojšu Jovanovića iz Velike Plane zbog sumnje da je u svom ugostiteljskom objektu "NN Cile" prodavao meso uginulih životinja. Prema informacijama koje je dobila NVO "Glasno!" Jovanović je bio kandidat Srpske napredne stranke na izborima za Savet III mesne zajednice Bresje.
Lista na kojoj se nalazi Jovanovićevo ime
Lista na kojoj se nalazi Jovanovićevo ime | Foto: GLASNO!
Nevladinoj organizaciji "Glasno!" prosleđen je i letak "Srpske napredne stranke - Aleksandar Vučić" koji je deljen građanima pred izbore za mesnu zajednicu u Bresju koji su održani oktobra prošle godine. Na trećem metu liste predloženih kandidata nalazi se ime uhapšenog vlasnika ugostiteljskog objekta "NN Cile".
Nebojša Jovanović (35) uhapšen je pod sumnjom da je od uginulih krava i konja pravio roštiljsko meso.

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/pr...otinama-bio-izborni-kandidat-sns-a-foto/48668

Poslednja izmena od moderatora:
:lol::lol:

П.С. Мислиш да су гори чак и од ДС телетабиса? :lol:

- - - - - - - - - -

Тебе тражим!

Јел'
твоје? :rtfm:

Nemo' me vređaš, ova bre garaganka iz karton sitija , ja sum nežna, zgodna plavka ...pa još kod Đide , kompromitovanog :zcepanje:

sa'ću joj dadu dadinu što mi otela nik, uspijuša glupa retardirana

Узгред, нагласак је на криминалац и треба да буде у затвору! Исто као и сви они који су Србију довели у ово стање, ма из које странке били. Странке би најбоље било забранити, јер су легло свакојаких криминалаца, и инкубатори телетабиса. :rtfm:

I sta rece... da me vodis u Veliku Planu na pljeskavice?:lol:

bin-zayeb-1.jpg

Back