Prodaš obraz, grudi, zadnjicu... i dobro živiš bez stida... Nebojša Glogovac

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.159
Prošlo je već 5 godina od kada nije sa nama naš više nego dragi Nebojša Glogovac...

Slučajno sam naišla na ovaj kratak video koji sam odgledala u dahu.
Ono što nam poručuje Nebojša, živi i sada i aktualno je više nego kada je video sniman.

Nebojša je imao neverovatan moral i viziju... Zato i jeste bio i ostao uzor...

Video neću prepričavati, bolje je da ga pogledate...

🌺 🌺 🌺

Vremena se menjaju. Malo je ovo zbrda-zdola kazivano, i unekoliko tipicno..
Lepota nije greh, ne bi iko trebalo toga da se stidi.. :) O cemu je rec, pa malopre smo diskutovali o Katarini Zutic, kako ima dobra djale, facu i gluteus.. :cool:
Tesko je uhvatiti pravi faktor x, inspiraciju za revere, pogotovu otpozadi;;) ...pozadinski topovi su najosiguraniji, ali i najubojiti, i tu treba paziti.
Panegirik i satira su nekada davno, u anticka vremena, bili strogo suprotstavljeni zanrovi...Danas se bljutavo mesaju, ili im je sustina satrta kroz neformalni cinizam. To je opste dekadentno oboljenje, od kog nisu postedjeni ni blistavi, ni prosecni umovi...To je plitak potok koga treba preci i licno savladati, da bi dosli do pravog izvora. ;) Jedino po tome su vremena uvek ista. :cool:

Glogovac je bio genijalan! Nekako se njegovom smrću odlomio baš veliki deo naše kinematografije jer među sledećim generacijama glumaca, baš i nema nešto previše nekog kvaliteta.
Njegova uloga u filmu Klopka je, po meni, najbolje odglumljena uloga ikada u jednom srpskom filmu. Mogao je da glumi živčanog taksistu, polupanog pandura, mafijaša... tačno je mogao i vevericu da odglumi a da to bude vrhunski.

Prošlo je već 5 godina od kada nije sa nama naš više nego dragi Nebojša Glogovac...

Slučajno sam naišla na ovaj kratak video koji sam odgledala u dahu.
Ono što nam poručuje Nebojša, živi i sada i aktualno je više nego kada je video sniman.

Nebojša je imao neverovatan moral i viziju... Zato i jeste bio i ostao uzor...

Video neću prepričavati, bolje je da ga pogledate...

🌺 🌺 🌺
Genije, Legenda !!! Iako moram da priznam nije spadao u neke moje omiljene glumce :)
Juče sam na Instagramu pročitao još jednu njegovu genijalnu misao:

"Naš najveći neprijatelj nisu ljudi. Ljudi su prolazni u životu. Naš najveći neprijatelj je vreme. Vreme ti uzme najbliže, sve što iole misliš da vredi. Na kraju ti vreme uzme i život "

Genije, Legenda !!! Iako moram da priznam nije spadao u neke moje omiljene glumce :)
Juče sam na Instagramu pročitao još jednu njegovu genijalnu misao:

"Naš najveći neprijatelj nisu ljudi. Ljudi su prolazni u životu. Naš najveći neprijatelj je vreme. Vreme ti uzme najbliže, sve što iole misliš da vredi. Na kraju ti vreme uzme i život "
On i jeste bio oličenje mudrosti...
Ovo je po meni najlepše i najtačnije tumačenje vremena...
Hvala na ovom komentaru!
:vzagrljaj:

Back