Продајте своје некретине

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.203
Последњи час је куцнуо за продају некретнина у Србији.

10 пута су скупље него некретнине у Шпанији и Грчкој

а разлику од грчке и Шпаније

и иду као алва.

Који сада не продаду кајаже се што продавали нису по 3000 евра квадрат

јер веж следеће године ће бити 300 евра квадрат

Aha, ali u snovima. Moguće je da će rast cena stati, ali nekog ozbiljnijeg pada neće biti.

Мислиш да ће неко моћи да преживи Арапе Црнце и Кинезе који досељавају на Балкан....

да не причамо о неком развоју раду .. множењу ... односно прокреацији ВС имиграције

https://www.mem-summersummit.ch/wp-content/uploads/2022/08/mem_rethinking_mobility_immobility-1.pdf

Rastu kamate, dinar se iz ooogromnih zaduženja održava na istom nivou..Cene u Srbiji su takve da bi 300rsd=1€ tek bile normalne. Peru se pare jer drugde je to nemoguće. Kad zapad poklopi mafijašku vlast braće i kumova žvaljavih sve će da stane.
Ja u Španiji kupih od banke 100kvadrata za 90 iljada..malo renoviranja, max 10iljada..more i 3 ara placa na 3min peške..pre 4god..Sada već zaradio 50 iljada na njoj..al nije na prodaju.
Prodajem samo nekretnine iz Srbije i Srpske..
srpe sam upoznao a od srpskog seljaka nema gore bagre na svetu!!!
Donirao seoskoj sirotinji 5k evra a kad mi je zatrebala usluga od 500evra..i to ja da platim.. svi me zaboravili.
Gastosi, ne vraćajte se među loše ljude!
Nije to onaj isti narod koji ste ostavili pre 20-40 godina..sad šljegli i uzjahala najgora lopovska genetika.
Milion gastosa je se zaebalo i zidalo i trošilo među lošim ljudima a nikad se neće vratiti.
Bivši Srbi se okreću u grobu zbog bagre koja danas nastanjuje nekadašnju Srbiju !!!

Neka hvala nekretnina nikad nece izggubiti vrednost

Некретнина може да изгуби вредност. На слици су последице 9/11 , Сирија и насеље летовалисте у Шпанији вредно 2 милијарде које зврји празно.

b6dbdb528840bcb41ab7d7cf658ee9b8
18487206_101.jpg
merlin_199684098_76d813cf-110e-4b7b-bbcb-3271cc799bf8-mobileMasterAt3x.jpg

Back