Imam u planu da pokrenem proizvodnju nekih proizvoda. Proizvodi nisu skupi a takodje i tehnologija izrade nije komplikovana. Imao bi tri proizvoda koja mogu da plasiram na trziste. Znaci, registrujem zanatsku radnju ili firmu, pocnem da izradjujem proizvode ali kako da ih plasiram na trziste ? Imam neku viziju plasmana a to je napraviti sajt pa prodaja poreko neta, stampanje letaka i lepljenje po gradu i ubacivanje u postanskim sanducicima, i plasman po maloprodajama. Ovo zadnje mi je najnepoznatije i najveca misterija ! Kako napraviti svoju trgovinsku maloprodajnu mrezu ? Ja sam to zamislio tako sto bi isao od radnje do radnje i uzimao brojeve telefona vlasnika, zvao ih i nudio robu. To je veliki posao a i trosak ici kolima od radnje do radnje da bi nasao brojeve telefona, a zatim zivkanje vlasnika, pa onda kolima ici do vrasnika da mu pokazes robu koja je u vrednosti 1kom=1eur., a onda opet trosak isporuka robe u njegovu radnju. U slucaju da je radnja u lokalu mozda bi i bilo prihvatljivo, a sta mislite kada to treba raditi po drugim gradovima ?
Da li postoji negde neki spisak trgovina koji se moze dobiti, na kojem postoje brojevi telefona i adrese radnji po kojima bi mogao da vrsim ponude ?
Eto, jednostavno receno, kako napraviti svoju prodajnu mrezu po maloprodajama.

Da li postoji negde neki spisak trgovina koji se moze dobiti, na kojem postoje brojevi telefona i adrese radnji po kojima bi mogao da vrsim ponude ?
Eto, jednostavno receno, kako napraviti svoju prodajnu mrezu po maloprodajama.