prodaja...

sta bi ti, bas ti, prodavao?

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
Spomenu čo'ek belu tehniku... Jedina tehnika koju sam viđao po pijacama su ručna automatska metla i poneki ašov i lopata. Ajd glasam za sir na kriške i zozovaču dva-triput za uz put, niz put, koma, smrt, robija.

Surutku :-D i cajeve..mesavine koje uklanjaju sve bolove i tegobe..
Kupuju samo oni koji moraju, dakle kontakt sa klijentima je minimalan, ...nikom ne nudim nista da proba (oskudacija), a niko se ni ne usudjuje... a posto sve deluje na bazi autosugestije, svi usluzeni su uvek zadovoljni, nahvale me i preporuce sledecim ;-)

čarape, ali od pamuka, da se ne usmrde noge :D i one fine seckalice za kupus, šargarepu i šta već... i baterije za mobilne. i kurble, skupe ali sa besplatnom ugradnjom, a onima kojima baš jaaako treba dala bih popust, a ako nekom ni to ne pomogne, vraćam pare ;) i čudesne kreme protiv drhtanja ruku, fobija, znojenja, noćnog mokrenja. ma, ljudi, imam ja bolji recept od te kreme, kad bi mi neko takav sav jadan i isprepadan i nervozan došao da kupi tu kremu, rekla bih "sedi brate/sestro, ... eto, polako, imam ja ovu rasklopivu stolicu... eto, vidiš kako je lep pogled ovde s druge strane tezge... evo ti jedna tufahija, sočna ko duša... sedi jedi"

Dobrodošli u berzu bez granica,
za šaku para ovde možete kupiti baš sve:
ljubav svoga sina ili novo radno mesto,
ugled u društvu, centar pažnje i najlepše devojke.
Prodajemo smisao za humor na metar,
imamo odlične diplome za svih 8 razreda,
lekarska uverenja za put u penziju,
kartu do neba za jednu ili više osoba...
Ti znaš da znam, ja znam da znaš
da moć novca nema granice.
Ali razmisli, daj razmisli
za koliko ceš da prodaš me!
Dobrodošli u berzu bez granica,
za šaku para ovde možete prodati baš sve,
svoju bebu, ko je **** što je iznenada došla,
staru važnu tajnu vrednu svoga obraza.
Prijatelja vrednog?!
Svoj ponos, svoju čast?!
Tudje poverenje?!
Ma baš me briga prodajem!!!