prodaja stana

Iz iskustva- ako imas gde, izbaci sve stvari, stan ce delovati prostranije, nikoga ne zanima npr. tvoja garnitura, samo zagusuje prostor, a ljudi vole da zamisle kako bi oni to sredili, lakse je kad je prostor prazan.
Od ostalog, mozda samo okreciti u belo, iz istog razloga-prostor deluje vece, svetlije, a to ti je minimalno ulaganje i mozete sami da odradite.
Batali gradjevinske radove, isprazni, okreci, operi, pa sta bude! :)

A gde da ih izbaci??? Gde ce oni dok ne prodaju stan?? Na ulici da zive :D

Upravo tako. Jedino da ga da za bagatelu a u suprotnom pitaj boga kad ce prodati posto je losa prodaja.

na kraju, spusti malo cenu, ne nesto nenormalno ali da se tvoj stan uoci cim se otvore oglasi. neka bude za 1000 / 2000 nizi od tacne trzisne cene - bice vise klijenata koji ce hteti da ga obidju.
srecno :)

jedini način
inače ćeš i dalje propuštati dobre prilike za kupovinu....

Imam dileme i pitanja....
nasli smo super stan ...ali ne mozemo da prodamo nas...pa je velika verovatnoca da ce nam onaj stan izmaci..
ja se onda bacila u razmislanje posto je nas stan duplex (dole dnevne, kuhinja, soba, kupatilo; gore dve sobe i kupatilo ukupno 74kvadrata )...kako ga srediti da bi se ljudima vise dopao...
e sad ima li neko ideju da li je bolje da ostavim sobnost kakva postoji ili da ulazim u gradjevinske radove i donju etazu pretvorim u jedan veci prostor?
jos jedna zackoljica jedan zid koji bi morao da ide je izgleda noseci..
ima li neko ideju sta mi je ciniti

Ne radi nista.
To kosta, a stan i onako ne mozes prodati po ceni koja bi tebe zadovoljila.
To nije zbog stana, nego zbog krize.
Ovako bi samo nepotrebno ulozila novac, vreme i zivce.

Znam da te odgovor nece zadovoljiti, ali ebiga....

Bas ste mi puno pomogli...
I ja sam danas nesto razmisljala da ne idem u veliko renoviranje jer je preskupo a sam pocetak sa zidom rizacan (sa staticarom naravno) pogotovo sto sam istrazivanjem skontala da se mozda radi i o seizmicki znacajnom zidu koji , za razliku od samo noseceg-gde onaj na prizemlju nosi sve, ovaj drugi je najvazniji koji je na zadnjem spratu...
Sto se tice cene mislim da smo dali ok, obzirom da za prilike u NS je to dobra lokacija a u dvoristu imamo i parking mesto...ali niko ni da nazove..dala sam oglas u svim agenicijama i na netu u gradjanskom oglasniku ali bas niko...
Ja inace volim duplekse..i taj sto bi da kupim je takodje dupleks..meni oni imaju nekog sarma..
Mislim da je najbolja varijanta da izbacim visak namestaja...i moje sitnice kojih ima previse i da cekam..pa ako mi je onaj stan, sto bi babe rekle sudjen bice moj..

A bas svasta pricate..i auto kad se prodaje sve ga umazu i zamazu..usminkaju da bolje izgleda..normalno da ce okreciti bar..u kupatilu ako se kupi nova wc solja itekako znaci..kade su obicno zapustene i to bi svakog odbilo..kad vide da se sto manje treba ulagati normalno da je + i sve se to uracuna u cenu koja je veca i isplati se..moj burazer prodaje kucu u sivoj fazi za 60ak hiljada..ima prozore i vrata..treba mu da je zavrsi oko 20..a onda bi vredela 100..ako bi ubacio kuhinju i sredio za par hiljada sebi za zivot opet bi digo cenu i vrednost za duplo ulozeno..fora je samo da ne bude frka da se brzo proda i da se ne spusta cena

Ебо купца који ће да падне на замазивање...:roll:
Ових дана размишљам о куповини куће и гледам огласе на нету. Оно што смо се мој драги и ја сложили у старту - то је да, какву год кућу купимо, купатило дигнемо у ваздух и направимо ново!
И ако је дрвенарија лоша - пре ћу да је купим у тако лошем стању па да је средим како ваља, него да је неко само замаже да, као фол, изгледа лепо....:roll:

Ових дана размишљам о куповини куће и гледам огласе на нету. Оно што смо се мој драги и ја сложили у старту - то је да, какву год кућу купимо, купатило дигнемо у ваздух и направимо ново!
И ако је дрвенарија лоша - пре ћу да је купим у тако лошем стању па да је средим како ваља, него да је неко само замаже да, као фол, изгледа лепо....:roll:

to ti je kao kad kupis ful auto i... otpadne ti tocak. jer eto, lepo su ga zamazali :mrgreen:

Pa ok vi ste jedni u zilion koji se MOZDA razumeju i koga ne mozes namazati..znaci bas trebas imati iskustva i zagrebati ispod povrsine..a ako je obicno krecenje tu nema polemike da je gajba sredjena i nemas na osnovu cega spustati cenu..ako je ulje prskalo po kuhinji naravno da bi to svako normalan zamazao i to se ne moze provaliti ko sto kazes..onda ako je zapusteno kupatilo sto je obicaj kupi se slavina koja je 2 soma..lavabo isto nije skup kao ni wc solja..to je sve po par hiljada din al nema da se nadje mana..to sto bi vi drugu boju plocica to je vas problem..ne pricam o ukusima i ne trudim se da pogodim sta se kome dopada..samo i iskljucivo da je cisto i da blista..dal novo ili zamazano stvar ukusa

Pa ok vi ste jedni u zilion koji se MOZDA razumeju i koga ne mozes namazati..znaci bas trebas imati iskustva i zagrebati ispod povrsine..a ako je obicno krecenje tu nema polemike da je gajba sredjena i nemas na osnovu cega spustati cenu..ako je ulje prskalo po kuhinji naravno da bi to svako normalan zamazao i to se ne moze provaliti ko sto kazes..onda ako je zapusteno kupatilo sto je obicaj kupi se slavina koja je 2 soma..lavabo isto nije skup kao ni wc solja..to je sve po par hiljada din al nema da se nadje mana..to sto bi vi drugu boju plocica to je vas problem..ne pricam o ukusima i ne trudim se da pogodim sta se kome dopada..samo i iskljucivo da je cisto i da blista..dal novo ili zamazano stvar ukusa

Не, не разумем се уопште! Али зато, уколико ми се на око допадне нека кућа-стан, поведем пријатеље, професионалце, који се разумеју...па ми они помогну...
Ни ауто не купујеш због боје пресвлака, зар не? Ваљда је битнија како му ради машина него какве висуљке има окачене испод ретровизора?

Imam dileme i pitanja....
nasli smo super stan ...ali ne mozemo da prodamo nas...pa je velika verovatnoca da ce nam onaj stan izmaci..
ja se onda bacila u razmislanje posto je nas stan duplex (dole dnevne, kuhinja, soba, kupatilo; gore dve sobe i kupatilo ukupno 74kvadrata )...kako ga srediti da bi se ljudima vise dopao...
e sad ima li neko ideju da li je bolje da ostavim sobnost kakva postoji ili da ulazim u gradjevinske radove i donju etazu pretvorim u jedan veci prostor?
jos jedna zackoljica jedan zid koji bi morao da ide je izgleda noseci..
ima li neko ideju sta mi je ciniti

Ponoviću ono što su ti već neki rekli....problem prodaje nije do stana, nego do krize, tržište nekretnina je zamrlo. Radovi će te koštati vremena, živaca i novca, a može vrlo lako da se desi da ti ostane isti problem i posle toga.
Jedino možeš da budeš strpljiva ili da spustiš cenu, pa da tako namamiš ljude da makar pogledaju.

Bas ste mi puno pomogli...
I ja sam danas nesto razmisljala da ne idem u veliko renoviranje jer je preskupo a sam pocetak sa zidom rizacan (sa staticarom naravno) pogotovo sto sam istrazivanjem skontala da se mozda radi i o seizmicki znacajnom zidu koji , za razliku od samo noseceg-gde onaj na prizemlju nosi sve, ovaj drugi je najvazniji koji je na zadnjem spratu...
Sto se tice cene mislim da smo dali ok, obzirom da za prilike u NS je to dobra lokacija a u dvoristu imamo i parking mesto...ali niko ni da nazove..dala sam oglas u svim agenicijama i na netu u gradjanskom oglasniku ali bas niko...
Ja inace volim duplekse..i taj sto bi da kupim je takodje dupleks..meni oni imaju nekog sarma..
Mislim da je najbolja varijanta da izbacim visak namestaja...i moje sitnice kojih ima previse i da cekam..pa ako mi je onaj stan, sto bi babe rekle sudjen bice moj..

Pa tako ti je to. Moj prijatelj u centru Zemuna prodaje kuci i za godinu dana samo jedan kupac mu je dosao da pogleda.
Jednostavno zemlja je jad i beda, ljudi sve vise ostaju bez posla, novih poslova nema, samim tim ljudi se tesko odlucuju da udju u kredit neki itd..itd.

E da samo jos nesto...
Nije mi jasno to sto pisu po novnama kako je prodaja stanova krenula..
Ja gledam stanove svaki dan i stalno se isti pojavljuju..
Opet nas lazu...zare ne?

:hahaha:

Pa po novinama pise i da smo izasli iz krize i da nam tece med i mleko.
O tome sta tek kazu na RTS-u bolje i da ne pricamo posto bi pomislili da je Svajcarska uboga sirotinja u odnosu na nas ako bi RTS slusali.

Back