prodaja odece?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yokai

Elita
Poruka
15.332
iako tema nije bas za ovaj pdf, ipak cu ovde da je otvorim jer mi deluje najozbiljnije. :)
da li neko zna gde i po kojoj ceni mogu da prodam polovnu odecu? u second hand shopovima? koliko nude? sto vise informacija to bolje.

iako tema nije bas za ovaj pdf, ipak cu ovde da je otvorim jer mi deluje najozbiljnije. :)
da li neko zna gde i po kojoj ceni mogu da prodam polovnu odecu? u second hand shopovima? koliko nude? sto vise informacija to bolje.

Колико тога имаш и шта је у питању? Не исплати ти се да продајеш преко Лимунда ако је то нешто што није ни по чему атрактивно, тамо се лепе само за маркиране ствари.

ma nesto malo, zato bas i pitam da li mogu to da prodam u second handu, imam jednu kosulju koju nikad nisam ni obukao i jos mozda par odevnih predmeta ( :lol: ) koje vise ne nosim...

Секонд хендови не примају нашу одећу, нажалост.

Ма остави код контејнера, узеће неко коме треба.

Ne znam koliko si kratak sa parama ali ja obicno odjecu koja je u dobrom stanju poklonim nekom od rodbine, jer cisto sumnjam da se mogu dobiti neke vece pare i u tim prodavnicama polovne odjece, a ono sto nemam kome da poklonim odnesem u crveni krst, tako se najlakse "rjesim" zimskih jakni koje mi smetaju a nisu unistene (skoro nove ali demode) :) , Djeciju odjecu cuvam, mada mi vec smeta, nesto se nadam da ce mi se seka sjetiti da bi bilo lepo da jos jedna bebica zaplace u nasoj porodici :) do tada strpljivo slazem sve sto je lepo ostalo od moje djece.

Back