Продаја идеја

Gotov si Dejane , samo da Rusofili zadju u ovaj deo foruma :lol:

Шта ти то значи? Свако ко није албанофил и кроатофил, одмах је русофил. то мислиш?

Човек је архитупан. И то нема везе са послом, бизнисом економијом у опште. А можад се лажно преставља.
Ја могу лако да одговорим ан ово његово трабуњање, но ово је на ПДФ економија, а он трабуња о оном југословену. Милошевићу. Хе бо га он, и албанци ихрвати.

Pa on priča da je bizmismen bio ranije u Srbiji pa je otišao u SAD pa i tamo je bizmismen da ništa neradi a pare dolaze a vratiće se ponovo da bude bizmismen.Nebi bilo loše da kaže na koji način on to radi ili on to radi sa nekom četkom za farbanje.

Pa on priča da je bizmismen bio ranije u Srbiji pa je otišao u SAD pa i tamo je bizmismen da ništa neradi a pare dolaze a vratiće se ponovo da bude bizmismen.Nebi bilo loše da kaže na koji način on to radi ili on to radi sa nekom četkom za farbanje.

Ааааа. Дакле, Дејан је у Америци. Посатао американац дакле, У опште не мора да се враћа са оваквим ставоввима. Ко да је амиш постао.

Neki ljudi zaradjuju na youtubu... Izmisljaju svasta. Samo ne znam da li postoji mogucnost da se zaradjuje na osnovnu broja pregleda nekog klipa i u Srbiji?
Imam neki video 400 000 pregleda, a mogucnost unovcavanja pise mi 1 dolar :D. Bilo bi dobro koliko imam prijavljenih korisnika na youtubu da izmislim neki brend, i tako ga reklamiram za subscribers-e, nije bito da li ce youtube odluciti da mi unovci preglede video klipa, nego je bitno da tih nekoliko hiljada ljudi kupuje taj brend.

Back