Procureo bojler

Zvezdica

Iskusan
Poruka
6.474
Procureo mi je bojler :dash: pa se sada hvatam za glavu i ne znam sta mi je ciniti.

Kapljanje se pojavilo u blizini grejaca, ali mislim da je ipak kazan jer kaplje na stiropor (termoizolaciju) koja okruzuje otvor grejaca (ili kako se vec zove taj deo odakle vire zice).

Da li mozete da mi kazete koliko kosta novi kazan, ili se vise isplati da se kupuje nov bojler?

Problem je sto su nam u zgradu pre izvesnog vremena ugradili neku pumpu koja povecava pritisak vode, pa mislim da je to glavni problem. Da li to znaci da moram da kupujem i novi sigurnosni ventil?

stiropor oko kazana? to mi liči na makedonski leov bojler...ako sam u pravu nije ni čudo što je procureo. kupi prohromski kazan i trajaće ti večno. zamena je mnogo jednostavna i ne treba ti majstor za to.

Kako nema veze sto je sada dosta jaci prEtisak vode u celom stanu?

Bojler je Gorenje. Oko kazana, blago meni, ima stiropora. Da je neki high-tech nije, to znam i sama. :zcepanje: Kupila baka 2005. godine.

Kaplje odmah tu na mestu gde pocinje stiropor a zavrsava ono ovalno, flansna se zove il' tako nekako.

Hvala za savete (ovo za tusiranje manje vise), nego sam po obicaju dekintirana pa se nerviram.

Bojler je Gorenje. Oko kazana, blago meni, ima stiropora. Da je neki high-tech nije, to znam i sama. :zcepanje: Kupila baka 2005. godine.

Kaplje odmah tu na mestu gde pocinje stiropor a zavrsava ono ovalno, flansna se zove il' tako nekako.

Hvala za savete (ovo za tusiranje manje vise), nego sam po obicaju dekintirana pa se nerviram.
ne gine ti 100 evrića pa moš se nerviraš do preksutra. al tuširanje smiruje živci ;)

Gorenje bojleri jesu krš ( u stvari krš su svi osim prohromskih) ali ne znači obavezno da je procureo kazan ili flanša. Može da bude i do dihtunga ( 60 din) pogotovo ako je bojler radio na 3-jci.
Najbolje bi bilo da skineš poklopac i uslikaš pa ćemo znati šta da savetujemo ;)

Back