PROCITAJTE ako kupujete u Pet Centru

ne sumnjam da je dosta vas imalo i fina iskustva sa njima.

Ja sam samo zelela da ispricam moje iskustvo i da pomenem njihov los odnos. Trebalo je po ponasanju prodavacice odmah da uocim kako mogu da prodjem ako se nesto desi. Osoba koja misli da je popila svu pamet ovog sveta, tako se ponasala prema nas nekoliko koji smo je cekali da izvuce dupe iz magacina.

Saradnja sa humanim organizacijama je odlican nacin da se izreklamiraju ali to je samo njihov nacin da se promovisu (oni koji se bave marketingom ce ovo lako objasniti) a ovim organizacijama svaka pomoc dobro dodje tako da to ne gledam kao merodavno da govori o kvalitetu pet centra. Svako od nas ko bi se ponudio da pomogne tim organizacijama bi bio dobrodosao.

Posle ove situacije sam pocela da shvatam zasto u inostranstvu dosta ljudi promovise usvajanje a ne kupovinu zivotinja.

U svakom slucaju ja i dalje smatram da su najneprofesionalnija firma sa kojom sam imala dodirnih tacaka i moj je izbor da to javno kazem. Nikada nista kod njih vise necu kupiti, ni moja porodica koja je dosta novca ostavljala tamo kupujuci dzakove hrane za pse, vitamine, opremu itd takodje nece vise kupovati a ni moji prijatelji, pogotovo posto su videli kakva sam bila posle uginuca jadnog papagajcica. Njima to nista nece znaciti ali eto meni je satisfakcija da im to malo novca koji su zaradjivali na nama "izbijem iz dzepa". Kao sto rekoh znam da se to moze dogoditi bilo gde ali nacin na koji su se ophodili prema meni ne zasluzuje da im ikada vise poverim poverenje.

Vise necu komentarisati na ovu temu jer mi je cilj bio samo da kazem svoje misljenje i upozorim potencijalne kupce a svako naravno bira da li ce tamo kupovati ili ne.

Kao zakljucak :D na preporuku veterinara kupila sam novu papigicu na NBgd buvljaku u lokalcicu koji se nalazi sa spoljne prednje strane (cena mi nije bila bitna ocigledno cim sam prethodnog kupila u PC ali radi informacije ovaj je kostao 800).

Papigica je genijalna i potpuno blesava. Nema proliv i ocigledno je zdrav. Trenutno mu je najzanimljivije da na jednoj nogici visi sa "plafona" kaveza kao slepi mis. Po ceo dan se vere, skace i luduje. "Udaren je u glavu" trista na sat i mislim da ce mu prva rec koju ce nauciti, cak i pre svog imena, biti CUTI jer je nemoguce glasan ;)

Nadam se da cete svi koji imate ljubimce imati puno lepih godina sa njima a oni koji ih nemaju - zelim vam sto pre mogucnost da nabavite jednog.

Poslednja izmena:
@ pit620 - Mislim da sam te razumela i iz tog razloga i podrzala, a mislim isto.

Nije cilj da o centru raspravljamo danima, ali ako nesto valja - zasto ne reci, pogotovo u situaciji kada onaj ko napravi gresku nije u stanju da je sanira na pravi nacin vec nastavlja sa bezobrazlukom. Tako ne treba da se radi.

To o ceme pricas meni se desava na raznim drugim stranama i vrlo rado cu upoznati ljude sa tim iskustvima da se ne iznenadjuju neprijatno, kao sto se meni desavalo. O ceme se radi, citace (ko zeli) na drugim temama, a tebi veliko hvala sto si pocela jednu ovakvu temu jer se do sad nisam setila da imam to pravo i kao zadovoljan i kao nezadovoljan kupac.

Kako god drugima zvucalo, kazem - BRAVO i hvala na informacijama i jasnom stavu :ok:.

....Kao zakljucak :D na preporuku veterinara kupila sam novu papigicu na NBgd buvljaku u lokalcicu koji se nalazi sa spoljne prednje strane (cena mi nije bila bitna ocigledno cim sam prethodnog kupila u PC ali radi informacije ovaj je kostao 800).

Papigica je genijalna i potpuno blesava. Nema proliv i ocigledno je zdrav. Trenutno mu je najzanimljivije da na jednoj nogici visi sa "plafona" kaveza kao slepi mis. Po ceo dan se vere, skace i luduje. "Udaren je u glavu" trista na sat i mislim da ce mu prva rec koju ce nauciti, cak i pre svog imena, biti CUTI jer je nemoguce glasan ;)

Nadam se da cete svi koji imate ljubimce imati puno lepih godina sa njima a oni koji ih nemaju - zelim vam sto pre mogucnost da nabavite jednog.

Drago mi je da imas novu papigu i da je sve ok :D. Vecina nas ovde ima nekog ljubimca. Moje su cica mace, usvojene, ali direktno sa ulice, bez posrednika :heart:.

Puno srece sa novim ljubimcem.

Saradnja sa humanim organizacijama je odlican nacin da se izreklamiraju ali to je samo njihov nacin da se promovisu

Kao zakljucak :D na preporuku veterinara kupila sam novu papigicu na NBgd buvljaku u lokalcicu koji se nalazi sa spoljne prednje strane (cena mi nije bila bitna ocigledno cim sam prethodnog kupila u PC ali radi informacije ovaj je kostao 800).

Naravno da je marketing na prvom mestu a tek onda mozemo razmmisljati o njihovoj osecajnosti prema napustenim zivotinjama...
Lep je gest poklon uz usvojenog psa taj startni paket ali i to je smao jedan od marketinskih trikova.
A sto se tice radnji sa pticama uz NBGD buvljak ja sma u jednoj plakala ko malo dete jer sam videla papagaja kozicu koji je bio maltene skroz celav...Sigurno ne od dobrih uslova...
I ja sam prodavca tu cekala jedno pola sata,bio je neljubazan tako da...
Svako ima pravo na svoje misljenje.
Nacin na koji si odlucila da se boris tj.da im ne poklonis vise poverenje kod kupovine hrane i ljubimaca je najbolji i napametniji...
I na kraju, i moj Djole visi ko slepi mis:zcepanje:
znaci nije jedini...

@ JELENATD - Interesantno je kako su razlicitim ljudima - razlicita iskustva u slucajevima kupovine kod istih prodavaca necega. Kao sto se desava da kod ostavljas novac iz ovih ili onih razloga (ne mislim ni na sta nemoralno :per: :lol:), pa se i posle dugog niza godina poznavanja prodavca, ostavljenih para, prijateljskih odnosa.... neprijatno iznenadis kad shvatis sa kakvom osobom imas posla :eek:. To je ono sto ne oprastam jer ako i nas, kupaca, ima kao sase, pa ako zezne jednog - sta ima veze, naletece drugi :roll:, tako ima i drugih prodavaca necega sto nam treba. Samo sto, nekako, cesto znaju da lice jedni na druge po javasluku. To je porazavajuce i opterecujece "stalno" biti na oprezu.

Pet Centar..
tamo jedino sto se moze kupiti su panjevi, cinije i te gluposti..
one zivotinje makar sto se teraristike tice.. ne znaju da drze.. losa temp, vlaznost fali, biljke koje npr paukovi gusteri ne podnose itd..
zivotinje su sve bolesne.. a 4 puta skuplje nego kod odgajivaca..
strasno..

Ja nisam imala nikakva losa iskustva sa pet centrom...Prosle godine sam kupila od njih pacovce i bio je savrseno zdrav...a i hranu uvek kupujem za moje papagaje i za glodare(ako imam) i nikad nije bila losa.Za pse i macke ne kupujem jer je jako skupa.a ona devojka sto radi na zivotinjama prema meni je4 uvek bila ljubazna i uvek bi mi odgovorila na svako pitanje i izvadila bi mi odredjenu zivotinju koju bih htela da pogledam i uvek bi mi rekla ponesto o njoj.a do sada su mi zivotinje uvek izgledale zdravo,a kavezi su uvek cisti.Meni je za sada sve ok,osim cena nekih proizvoda( z:hm: )

Back