gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
sledetji chlanak sretjno razvedeni ----> zhena se razvela posle 14 godina i nema bacanja drFlja i kamenja na bivsheg vetj je rekla sledetje ----> kad sam se udala mislila sam da se udajem sa choveka svog zhivota (imala 31 godinu na vjenchanju) oboje smo radili stekli kutju zatim dvoje djece ja sam bila kod kutje on je zaradjivao moj zhivot se dobrim djelom odvijao bez njega on dodje uveche umoran kutji, jede i legne da spava. posle 14 godina sam skuzhila da mene taj zhivot neispunjava i predala sam za razvod braka.
psiholog sa tog chlanka dodaje vetjina zhena se razvede jer se osjetjaju nevidjene u tom braku a mushkarci idu jer smatraju da je ponestao respekat
da li je fer otitji samog zbog toga shto se neosjetjamo sretjnim!? ja sad neshto sakupljam sve motive za koje sam chula i zbog kojih narod donese odluku razlaza ---> dakle, agresije, alkohol, drogiranje, kriminal, ljenost, kredite do gushe, nemanje posla, bolest, shvaleracija i sad josh ne biti sretjan
ko josh vjeruje u instituciju brak!?
psiholog sa tog chlanka dodaje vetjina zhena se razvede jer se osjetjaju nevidjene u tom braku a mushkarci idu jer smatraju da je ponestao respekat
da li je fer otitji samog zbog toga shto se neosjetjamo sretjnim!? ja sad neshto sakupljam sve motive za koje sam chula i zbog kojih narod donese odluku razlaza ---> dakle, agresije, alkohol, drogiranje, kriminal, ljenost, kredite do gushe, nemanje posla, bolest, shvaleracija i sad josh ne biti sretjan
ko josh vjeruje u instituciju brak!?