Procesor!?

Zanima me kako da klokujem PC (da ga ojačam) , kompjuter nije nikad clockovan ,i da li će mi to stvarno ubrzati kompjuter?

Evo neke konfiguracije:

untitled.jpg

DXDIAG konfiguracije:

O-V-D-E

Prijateljski savet:
Nemoj sam da menjaš procesor.
Plati nekog profesionalca.
Stavlja se i nekakva mast za bolji kontakt.
Zbog lošeg postavljanja može da brzo crkne.

A RAM-a dodaj koliko ploča dozvoljava.
To je glavni preduslov za brz rad.

Prijateljski savet:

Nije to "neka mast" nego bela, dva puta prerađena mast od svinje mangulice.
PS. može da bude obojana u sivu, srebrenu, pa i zlatnu boju.

Zanima me kako da klokujem PC (da ga ojačam) , kompjuter nije nikad clockovan ,i da li će mi to stvarno ubrzati kompjuter?

Evo neke konfiguracije:

Pogledajte prilog 309580

DXDIAG konfiguracije:

O-V-D-E
lično ja tu ne bih dirao ništa eventualno dodao još 512 ram-a . i to je to , pametnije bi ti bilo da uzmeš neki novi procesor i ploču i novi ram nego ovo da nadogradjuješ za 10 hiljada napraviš zver računar naspram ovoga

- - - - - - - - - -

Prijateljski savet:

oooooooo učitelju naš premudri ..
:eek:

zahvaljujemo ti na velikim savetima
:cool:

Umesto toga, dovoljno je i parče tanko naseckane slanine ( onaj beli deo hamburške ), mada to je više varijanta za overclock

'naci hajlender kada lupi ostane ziv!!!!
nije haburska nego panceta!!!! zato i daju malo masti uz procesor jer je treba iCediti iz tanke pancete...nikako one iz matijevica jer svi znaju da matijevici prodaju gmo meso i slaNNu!!!!!!

sto se tice vojine zelje...sedmica jede mnogo rama tako da 'fensi' dzidzabidze poput aero-a itd neces moci da koristis...i sa dodatnih 512 rama ce ti komp biti sporiji od sadasnjih 512 na xp-u.
klokovanje procesora je nepoentalno. narocito u tvom slucaju. neces uociti nikakvo ubrzanje. najbolja varijanta ti je da dokupis jos malo rama ako imas zelju da pikas neke novije igrice ili cak ni to nego da pocnes da skupljas za malo bolju konfiguraciju...

'naci hajlender kada lupi ostane ziv!!!!
nije haburska nego panceta!!!! zato i daju malo masti uz procesor jer je treba iCediti iz tanke pancete...nikako one iz matijevica jer svi znaju da matijevici prodaju gmo meso i slaNNu!!!!!!

sto se tice vojine zelje...sedmica jede mnogo rama tako da 'fensi' dzidzabidze poput aero-a itd neces moci da koristis...i sa dodatnih 512 rama ce ti komp biti sporiji od sadasnjih 512 na xp-u.
klokovanje procesora je nepoentalno. narocito u tvom slucaju. neces uociti nikakvo ubrzanje. najbolja varijanta ti je da dokupis jos malo rama ako imas zelju da pikas neke novije igrice ili cak ni to nego da pocnes da skupljas za malo bolju konfiguraciju...

Nemoj ti meni da se praviš pametan!

Zna se koja slanina na kuleru najbolje miriše kad se makina potera na max! Em bitovi smao klize kroz procesor, em miriše na doručak

Nemoj ti meni da se praviš pametan!

Zna se koja slanina na kuleru najbolje miriše kad se makina potera na max! Em bitovi smao klize kroz procesor, em miriše na doručak

panceta je keva jer je ne pune vodom pod pritiskom nego je lepo isusena pa se dobije idealan cvarak..jos ako je malo pospu biberom odozgo...prosto te tera da procesor drzis na 100% radi mirisa!!!!!

ti ces meni hamburska...to dok se istopi - proklizi i na pinove pa posle moras da brises maticnu...hambursku su znali da stavljaju na snagashke tranzistore tipa 2N3055 pa se sve rastopi i procuri posle po stampanoj ploci...zato su presli na pancetu(gmofree)!!!

Back