letecizekan
Obećava
- Poruka
- 88
Imam maticnu plocu MSI k8n neo i zeleo bi da kupim procesor posto mi je ovaj zastareo. procesor mi treba od 2.7 i vise.. koji preporucujete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam maticnu plocu MSI k8n neo i zeleo bi da kupim procesor posto mi je ovaj zastareo. procesor mi treba od 2.7 i vise.. koji preporucujete
dobronameran savet -zaboravi nadogradnju toga procesora i te ploče skupi barem 8200 dinara i naruči najjeftiniji procesor sempron 145 ploču 760 i 2 gb rama na 1333 iz Emmija i promeni sve to , to će biti kao da si iz fiće prešao u svemirski brod za tebe.Imam maticnu plocu MSI k8n neo i zeleo bi da kupim procesor posto mi je ovaj zastareo. procesor mi treba od 2.7 i vise.. koji preporucujete
leo sam napisao ta matična koju ti poseduješ je slot 740od AMD-a i on je napušten poodavno možda negde na limundo i nađeš neki procesor ali konkretan dobitak nećeš osetiti znači savert je da menjaš jezgro računara ploča + procesor +ram memoriju , nisi napisao koje su ti ostale komponente ali s obzorim da je agp grafika u njoj verujem da skoro svaka nova današnja ploča ima jaču integrisanu grafiku nego što je ti imaš ubodenu u agp slot. Od slota amd je posle 740 napravi sledeće slotove i procesore s939 , am2 , am2+ , am3 i sadanji slotovi su am3+ ikao i FM1 i FM2 i rade sa memorijama tipa ddr3 , znači ako bi sada kupovao matičnu za Am3+ slot preskačešpet generacija procesora , današnji najslabiji procesor koji se proizvodi po svojoj snazi može da sažvače deset najjačih procesora za matičnu koju poseduješ i ne bi ih ni osetio da ne pričam o brzini rama iitd.. u prethodnom postu sam napisao koja je najjeftinija kombinacija nadogradnjekoju maticnu plocu da uzmem za koju mogu procesor a i da zadrzim trenutne komponente sto imam..
o te je slagao da nemožeš igrati igrice na win8??????????????mislim da 7600 nvidia u agp malo zastarela za takve stvari najnovije integruše na pločama su u kategoriji najnovijih grafičkih kartica nvidija-630 ili u kategoriji od ati 7xxxx , šteta za memorije od ddr1 od 2 gb ali sam siguran da njih možeš dobro da prodaš .***** najjeftinije.. uzeo sam ovaj komp da sredjujem imam jos 2 koja odlicno rade ali na njima imam win8 a ovaj bi mi sluzio za igrice a na win8 mozes samo igrice sa marketa
Eevo sta imam od komponenata.
2x hard disk 300GB = 600GB(sata)
intelova kartica za TV
graficka Nvidia GeForce 7600 GT
ram memorija 2x2gb
e sad ja bi ovaj komp koristio i za snimanje, pravljenje tutova oko programiranja i skriptanja pa mi treba neka konfiguracija da mogu da snimam ekran sa 30fps bez seckanja. meni bi samo to trebalo i zbog toga sam hteo procesor da nadogradim jer ovaj je sranje 1.8ghz -.-
a može crysis3 , 2 blackops i ostalo? mogu sve igrice da se igraju samo treba znati kako.ma win8 nemoze LOL, GTA, WOW jer igrice te nisu napravljene za win8