Proces

Feelgrim

Početnik
Poruka
31
Duševni sam bolesnik ali pojedina iskustva nadilaze bolest.

Jednom u bolnici doktor mi je rekao da mi se prebivalište vodi na Šabac, u kome nisam bio. Pokušao sam da dođem do pravde preko institucija i nevladinih organizacija ali sam ostao izignorisan. Doktor mi je jednom rekao:Gazdarica ti pada, i ja još ne znam šta je pod tim mislio. U bolnici me je jednom doktork masonka pokušala da vrbuje, i dostavljala mi tekstove o masoneriiji. Znam da sam im na nišanu ali ne razumem mehanizme podzemlja i šta da očekujem. Doživeo sam gaslajting na internetu.

Je li neko upućen u ovu tematiku i zna li možda šta da očekujem, šta treba da radim?

Odakle doktoru informacija da je prebivalište Šabac?
Imao sam ličnu kartu sa čipom. Osim toga, bio sam pesnik, i tada sam još verovao da mogu da se probijem. Čini mi se da moraš da se uhvatiš u kolo sa podzemljem da bi došao do javnosti. Oni to zovu "igračima", a ja ne želim da ulazim u mutne vode. Pored toga, ne volim Srbiju i izolovan sam na društvenim mrežama.

Imao sam ličnu kartu sa čipom. Osim toga, bio sam pesnik, i tada sam još verovao da mogu da se probijem. Čini mi se da moraš da se uhvatiš u kolo sa podzemljem da bi došao do javnosti. Oni to zovu "igračima", a ja ne želim da ulazim u mutne vode. Pored toga, ne volim Srbiju i izolovan sam na društvenim mrežama.
Mislim da pesnici ne treba da brinu o stvarima kao što je mesto prebivališta. To nije toliko bitno.

Back