procenti...

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moram vam priznati kolega da njene komentare ovde najradije čitam. Nekako su puni divljeg i nesputanog erosa. Kao i od kolege eremite. Dva pola, ali iste uzburkane strasti. Jedino mi je žao što pripadaju ekstremima, koleginica SRS a kolega LDP.

shenzinzhe:
Moram vam priznati kolega da njene komentare ovde najradije čitam. Nekako su puni divljeg i nesputanog erosa. Kao i od kolege eremite. Dva pola, ali iste uzburkane strasti. Jedino mi je žao što pripadaju ekstremima, koleginica SRS a kolega LDP.
Колега,ваш стил писања ми је некако познат...:-DЖелим Вам пуно среће са радикалкама.:D:D

shenzinzhe:
Posto se suprotnosti privlace, mozda bi trebalo da ih upoznamo. Tolika kolicina "divljeg i nesputanog erosa" steta da se baca samo na politiku ;)

misoni:
Ако је научила све што каже да јесте,мора да има позамашно животно искуство...;)
a sta je tacno tako neobicno u vezi toga sta sam naucila i mog zivotnog iskustva kad te je nateralo da pomislis da sam starija od tvoje tetke? :?

Salvantis:
Zanimljiva ideja za temu, koju si opet morao da uyebes svojom opsesijom da vredjas Patrijarha.
Zato predlazem jominiju da zakljuca ovo, pa pocni ispocetka, bez tvojih "vickastih" opaski i sitnih provokacija koje nemaju ama bas nikakve veze sa pricom o procentima.
A i ostali bi trebali da se ogranice samo na prognoze (hm, mozda da organizujemo kladionicu ovde? )
narochito ti imash pravo da govorish o verskim osecanjima... :roll:

pljuvanje katolika, muslimana, kao i svih ostalih koji ne smatraju Pajcheta posebnim ti je narochito strano :D

a na ono tvoje vredjanje i klevetanje kad si mi pripisivo neke nebuloze, necu ni da komentarishem.
to govori o tebe, ne o meni 8)

Ja pljuvao katolike i muslimane?????

cow ti si opet nesto gadno udisao veceras :confused:

Nego da ne bi ispalo da opet lazes i izmisljas, 'ajde navedi mi gde sam ja to navodno vredjao druge religije (naravno satanisti se ne racunaju):::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

da da...
sad cu ja da troshim net da objashnjavam forumu kakav si ti... chovek :D
nisu ljudi (a ni stvorovi) slepi 8)

btw, i satanisti imaju pravo na svoja verska osecanja 8)

crow:
poshto su izbori za mesec dana...
da vidimo kakvi su poznavaoci politichkih prilika uchesnici Foruma Krstarice.
za pochetak, da citiram svima nama omiljenog Pajcheta: "Budimo ljudi iako smo Srbi"
shto znachi,
postavite samo vashe prognoze na konachan rezultat izbora.
bez komentara, pljuvanja, vredjanja...
imate pregrsht drugih tema za to 8)

da pochnemo.

ja, danas, 18.12.2006 situaciju vidim ovakvom:

SRS 34-37%
DS 26-28%
DSS 16-18%
LDP 7-8%
G17 4.5-5.2%

SPO, PSS, SDP, SPS ne ulaze

Могао си ЛДП-у да додаш и двојку испред седмице. :lol:

crow:
da da...
sad cu ja da troshim net da objashnjavam forumu kakav si ti... chovek :D
nisu ljudi (a ni stvorovi) slepi 8)

btw, i satanisti imaju pravo na svoja verska osecanja 8)
Kako bre, da trosis net, ne ide to kod tebe na drva i ugalj valjda :shock:
Mada :confused:

A tacno je da ima raznih i stvorova i tvorova na ovom forumu....Cak i satanista :evil:

nego kad me vec optuzujes za versku netrpeljivost i netoleranciju (sto je jel, cak i krivicno delo), 'ajde pokazi bar jedan primer tako necega.
GDE sam ja to vredjao muslimane i katolike na verskoj osnovi????????????

A evo ja mogu za par minuta da nadjem bar pet tvojih u kojima vredjas SPC...

Zivimo u dubokoj neslobodi sta vise zivimo u dubokoj nesvesti.Mada je poznato da znanje I donosi muke donosi pakao kao Adamu I Evi mi sa punim pravum mozem reci da nismo birali neznanje.Nas su zaveli ,smotali ,nas su obezvredili do komedije.
O cemu se radi? To je ogromna tema ,ali da probam u kratkim crtama mojih misli sto je naravno jako tesko.

Ko je nas gospodar? Ko je namenio ovu sudbinu nama ..mislite da je sve slucajnost? Mi smo ROBOVI I to je jasno kao dan.Sto je jos gore mi smo robovi koji I neznaju da postoji sloboda .Zasto? Pa rodjeni smo u ropstvu ,odrasli po pravilima gospodara ,I sto je najtuznije opet do komike vaspitavani od nasih roditelja takodje robova da budemo jos poniznije sluge od njih.Joj smeha.

Kome smo mi robovi? Mozda je na vrhu NOVAC jeste mi robujemo novcu,jurimo za njim I sve bi uradili da ga imamo .Bojimo se da cemo ostati bez njega I to ne bez razloga.

Opet ko je taj ko kontrolise sav novac a time I nase zivote ? Kako to da u ovoj nasoj zemlji novca ustvari uvek imas samo I samo da zadovoljis osnovne potrebe hrane odece,I ……..i cega jos ?Dobro pitanje,prakticno nicega jer nista I neostaje ako igras po pravilima citaj Zakon gazde.Stalno kroz godine se prica bice bolje sledece godine do sledece vlade do sledece stranke itd. Ja vam kazem nikad vam nece biti bolje jer to I nije u interesu. Da li bi vi svinjama u oboru davali kablovsku televiziju ?Naravno da ne ,osim ako to nebi uticalo na bolji rast ili ponasanje te vase stoke.Ili da imate konje isto zar ne.Dacete mu hrane jel vam trebe da nemre –da radi.
A sta je to drzava uopste?Da lli ste se zapitali ikad posteno sta je to? Pogledajte kad neko kaze da to nije u interesu drzave ili jos gore naroda. Budimo iskreni sta sustinski znaci radniku da li radi I donosi profit srbinu gazdi ili nekom amerikancu bilo kome.Sta to znaci ?Da li mu je stvarno lakes kad mu srbin kaze znas tvoj rad I tvoja znanja ustvari vrede jednu malu potrosacku korpu. Kako to da su sva dobra u rukama malog broja ljudi koji odredjuju sve.Naravno da ce oni braniti drzavu I jos ce reci drzava to sam ja!Zar to nije imaginacija cista fikcija?Sta je sa onim silnim ljudima koji su ginuli braneci tu drzavu?Kako to da su oni I njihova deca I potomci opet narod I radnici kako to da skolstvo I zdravstvo ili privreda sad nisu malo u njihovim rukama? Pa zar nevidite ?nekoliko ljudi drzi ovaj prostor kao svoj I sve nas kao svoje I u ime necega jos nedefinisanog ima I silu I vojsku I silom tojest nama jer smo zaboga I vojnici brani ovaj prostor da oni ostanu gospodari .
Kako to da u ovoj zemlji prakticno nemozes da imas vlasnistvo nad placem za obicnu kucu ,kako to da su neki ljudi dobijali besplatne stanove a drugi nisu niti ce ikad? I to u vreme opsteg bratstva.Zar se onda 90 –tih nije ratovalo da ostane to stanje ? Sta bi ? Izgubili ?I opet deca nekadasnjih glavesina vladaju I vode televizije I firme I pisu zakon I sude I sve fino ,I opet deca one raje gule ceo mesec za malo hrane za malo odece I srece na kasiku.
Sta je sad ?Jeli ova zemlja mozda vise njihova nego nasa ?ili sve to brane samo golom silom?Kroz medije kroz zakone sudstvo …
Da zakljucim sad kad sam saznao da sam rob ustvari sam slobodan jer pored sveg ovog sto sam rekao jos im kazem .Nemozete me naterati da vas volim da vas cenim jer za mene ste nista Vi koji misliti da upravljata samnom nemate moju ljubav I moju dusu
Vladajte udavite se u kavijaru ja cu slobodan gledati u reku….

@ ljuba v Slazem se sa tobom zato se okrenimo starim dobtim vremenima...Sloboda svakog pojedinca je sloboda i za celo drustvo.
0397det2.jpg

Salvantis:
Kako bre, da trosis net, ne ide to kod tebe na drva i ugalj valjda :shock:
Mada :confused:

A tacno je da ima raznih i stvorova i tvorova na ovom forumu....Cak i satanista :evil:

nego kad me vec optuzujes za versku netrpeljivost i netoleranciju (sto je jel, cak i krivicno delo), 'ajde pokazi bar jedan primer tako necega.
GDE sam ja to vredjao muslimane i katolike na verskoj osnovi????????????

A evo ja mogu za par minuta da nadjem bar pet tvojih u kojima vredjas SPC...

Ti prvi kacis smajlije sa crvenim ocima i rogovima! Nesto tu nije u redu! :D

Нема никакве дилеме да радикали поново пуцају, само је питање хоће ли имати више или мање места него децембра 2003. Колико су оно беше освојили прошли пут, 83? Па им је то после пало на 81 кад су их се двојица одрекла.

Било би стварно идеално да сада добију мање од 81, то би био перфектан исход избора.
Такође би било добро да Г17 Плус поново уђе у барламан,
само да би наставили да иритирају присталице радикала.

WIBU:
Ti prvi kacis smajlije sa crvenim ocima i rogovima! Nesto tu nije u redu! :D
Valjda je jasno da je smajli :evil: pored reci satanista namerno stavljen, kako bi je dodatno, graficki, docarao 8-) . Valjda ne moram da objasnjavam takve sitnice ovde :confused:

Nego dva dana prodje a "vrana" izgleda jos trazi neki post u kome sam navodno vredjao katolike i muslimane. Neka, ima jos dosta vremena do Nove.....

Back