Procenite Situaciju

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.469
Reći ću situaciju, a vi je procenite, kada završimo sa procenjivanjem (ne mora biti jedna procena, može ih biti onoliko koliko ima članova), neka neko postavi sledeću situaciju koju ćemo proceniti, onako kako je vidimo.
Situacija: Dete (3god) se igra na travi sa kučetom, dete i kuče veselo i sve...zatim majka zove dete "dodji unutra, pusti kuče, pustila sam ti nešto na youtube".

Reći ću situaciju, a vi je procenite, kada završimo sa procenjivanjem (ne mora biti jedna procena, može ih biti onoliko koliko ima članova), neka neko postavi sledeću situaciju koju ćemo proceniti, onako kako je vidimo.
Situacija: Dete (3god) se igra na travi sa kučetom, dete i kuče veselo i sve...zatim majka zove dete "dodji unutra, pusti kuče, pustila sam ti nešto na youtube".
Moja procena je da se ove situacije dešavaju veoma često, roditelji žive u svetu yt , deca žive u svetu yt i ništa novo nisam saznala. I konkretno, ne samo yt već mnogo društvenih mreža. Ne shvataju ni da je to možda greška, a edukacija roditelja još ne postoji u našoj državi, mada ima klipova na yt, kako biti dobar roditelj :mrgreen:

Back