Процена

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Momak je stajao na krovu kuce, bio je mrak, gluvo doba noci citaoce.
Devojka mu je rekla, ne, nemoj to uciniti, ali on je nije slusao i skocio je da bi se potom pretvorio u sismisa i zario u vrat profesoru Medveju.
-ah, sta me je snaslo! Profesor se branio od sismisa koji mu je ispijao krv.
-Hupo ora karaktus, barkraj kaktus! Njegov pomocnik povice, i sismis pretvori u prah.
-Hvala Adeju, spasao si me od jos jednog vampira.
Devojka sa krova je to gledala, oci joj se napuise crvenom bojom citaoce.
-Vreme je da se pozabavimo profesore sa nasim napitkom za ubijanje tih vampira, vidite li samo da su svuda, pa cak i kod nase labaratorije. Rekao je tiho Adej.
-Da, da da. Glasio se porofesor Medvej.
Da, da, da. Potvrdio je profesor.
Da, da, da. Ponavljao je Medvej.
Devojka sa krova je naredila profesoru da ugrize Adeja uticala je mislima na profesora.
Da, da, da. Tiho profesor, Adej se priblizio, da ga bolje cuje.
Profesor je zario svoje zube u Adeja, i isisao mu svu krv.
Potom se preobrazio u momka i pretvorio u sismisa i odletio nazat na krov.
Vreme je i da zaustavimo Nopoleona Bonapartu, rece momak njoj.
Momak se zvase Noseterfu. Devojka Penelopa.

Bonaparta je sedeo za svojim stolom to vece i razmisljao strategiju za sledecu bitku protiv Dzingis Kanove konjice, koja je sad vec porazila i ruse, i zauzimala polako uporiste ka Napolonovim jedinicama.

-Nista nas ne moze da zaustavi da napitak koji je Medvej ostavio za unistenje nase vrste, odnesemo Grofu Drakuli. Rece Nesefru Penelopi.

Sta mislite o ovom nabrzanom pisanju?

Druga knjiga

Prolog
Haljina od srebra se presijavala mesecinom iznad San Marka. To vece ona je trebala da bude izabrana za miss pomorskog zaliva, ali ne, ne, taj ziri koji su cinili ljudi iz uvazenih i ugledih pozicija su vec odavno sada bili zrtve doktorice Niagere. Zadnje sto su videli bile su druge dve pratilje.

Poglavlje 1
u zalivu Burbanutu kraljicin poziv se cuje

Te veceri sam citaoce citao novine. Bilo je rechi, secam se, o nekakvom slucaju la mor, covek koji se zaklinjao da nije ubio svoju zenu iako ga je policija bas kad je vrsio tu radnju. Bas u trenutku dok sam vam to prepricavao, neko mi je citaoce zazvonio na vrata.
Bili su to poput vas, ostali citaoci i trazili autograme moje. 🙂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back