procena vrednosti laptopa

prvo što mi skrenu pogled na toj stranici sa laptopom je ovo - ASUS recommends Windows

kakva ljigava Bilijeva kampanja...bljuc

inače, što se tiče laptopa sa riknutom tataturom i baterijom to umanjuje vrednost
bar za nekih 300e plus zavisi koliko je star, tj. koliko sati rada ima, tako da kad se sve sabere i oduzme
čuvaj ti to zbog potencijalne potrebe njegovih ispravnih delova a nabavi novi lap i neki drugi dobar polovan

Pogledaj ovde pa nađi sebe negde, nisi napisao koji tačan model.

prvo što mi skrenu pogled na toj stranici sa laptopom je ovo - ASUS recommends Windows

inače, što se tiče laptopa sa riknutom tataturom i baterijom to umanjuje vrednost
bar za nekih 300e ( :eek: ) plus zavisi koliko je star, tj. koliko sati rada ima, tako da kad se sve sabere i oduzme
čuvaj ti to zbog potencijalne potrebe njegovih ispravnih delova a nabavi novi lap i neki drugi dobar polovan

:rotf: jer se ovde radi o traktoru.

Poslednja izmena:

bar za nekih 300e plus zavisi koliko je star, tj. koliko sati rada ima, tako da kad se sve sabere i oduzme
taj ceo laptop ne vredi 300 evra nov a ne neki razdrndani iz 2014-e godine - godine kada je počela njihova proizvodnja , u najboljem slučaju ako za njega dobije 5-6 hiljada dinara u ovakvom stanju onda neka peva ja ne bih dao ni toliko.

Back