Procena presude Kosovskoj grupi

Kakva će biti haška presuda srpskom državnom vrhu povodom zločina protiv Kos. Alb.?

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Видим ја да је теби дрога упропастила године..мање дроге и лепше године ће саме доћи!
А о хашком тиранско-вавилонско-пашијем затвору..имам рећи..само једно...
Говна европска!

Bojim se da tada nismo imali para ni za leba a kakva droga te spopala :hahaha:

Razigravao spermitje :hahaha:

Malo je 150 godina... malo... Samo meni je upropastio 10 najlepsih godina...

tebi je zivot upropasten sto si nesposoban i lenj a ne zato sto je ovaj ili onaj na vlasti.

meni licno zivot nije upropasten ko god da bude na vlasti bicu uspesan u ovom cime se bavim , ali mi jeste upropastena drzava delovanjem izdajnickog rezima demokratske stranke.

tebi je zivot upropasten sto si nesposoban i lenj a ne zato sto je ovaj ili onaj na vlasti.

meni licno zivot nije upropasten ko god da bude na vlasti bicu uspesan u ovom cime se bavim , ali mi jeste upropastena drzava delovanjem izdajnickog rezima demokratske stranke.

Vidis, ja sam za tih 10 godina sacuvao zdrav razum, zavrsio fax, i otpočeo karijeru... A ti si ostao na švercu nafte :)

eto sad vidite koliko su glupi funkcioneri demokratske stranke i njihovi biraci

sta smo mi kao drzava srbija dobili time sto smo ih izdali i izrucili u hag ? STA?

Dobili smo da smo presudom kvazi suda proglaseni za zlikovce a Siptari koji su sekli zive Srbe su proglaseni za zrtve

Da li smo clanovi EU postali? Nismo postali i necemo nikada

Sta je Srbija dobila od ovoga da li je nas medjunarodni status iole bolji nego 2000te godine? Jednako je los ako ne i gori nego 2000te godine

Znaci mi kao drzava i nacija od ove presude nismo dobili nista dobro vec smo samo dobili etiketu da smo drzava zlikovaca i zlocinaca - a sve to zahvaljujuci izdajnicima i lopovima iz Demokratske Stranke kao i iz DSS-a jer i oni snose odgovornost za ovo jednako koliko i DS jer su i oni ovo podrzali .

Sve u svemu - ISPALI STE GLUPANDERI PO 1000TI PUT - Zapad vas je preveslao po ko zna koji put, zato cete i dalje da ostanete sirotinja raja, zapadni moderni robovi , evropski crnci i kmetovi , jer ste GLUPI da procenite kad vas neko vara a kad vam govori istinu

A da i da dodam

- Izetbegovic slobodan
- Tudjman slobodan
- Naser Oric slobodan
- Agim Ceku slobodan
- Hasim Taci slobodan
- Haradinaj slobodan

A vi ljudi bez mozga i dalje verujte u hasku "pravdu"
:ok::ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back