- Poruka
- 13.394
Na pitanje koje si postavio , ti već jako dobro znaš odgovor. Znaš ti sve , samo pitaš onako ...Ali , dobro ... sigurno će nekomu ta tema i ti odgovori uistinu i pomoći.
Dakle , pitaš ,, Kako verovati i misliti u dobro ako si vec milion puta bio razocaran? ... a prije toga kažeš da je sve u mislima ... i naravno dobro kažeš .. pa ti je i tu odgovor : Promijeni misli , pa ćeš promijeniti i svoju stvarnost !!! Kad promijeniš svoje misli , mijenjaš situaciju.
Ne treba ti nikakva hipnoza . Sve je u glavi !!! Pokreni se sam , svojom voljom . ne moraš postati milijarder ... zapravo , ti to i ne želiš. Želiš samo malo pažnje i to je sve .
Pokreni se , mladiću ... i , nasmiješi ... iako mislim da se ti već slatko smješkaš !
Ne verujem da cu uspeti sve dok ne uspem u nameri da uspem.
Sada je ok ali realno gledano, pa da sam samopouzdaniji milion puta, realno, nema sanse dok na vrbi ne rodi grodje da dovedem neku ribu kuci, jednostavno ne znam kako se muva.
Ali pa sta onda, ni mnogi nisu znali pa su to prevazisli.
mozda od sebe previse ocekujem?
ili mozda premalo?
mislim da previse.
Ne moze covek od sebe ocekivati uspeh nikada, ako je vec uspeo u nameri da ne uspe. Ljudi su takvi kakvi su, i uvek ce videti kakav si ti, ako mislis da si slabic, videce slabica, ako misle da si cool pruzice ti ruku, ako mislis da da ne zasluzujes njihovu paznju, pa nemoj ocekivati da ce ti neko bilo sta reci, ako mislis da si duhovit, nemoj uopte ni da mislis, odma prestani! ne dosadjuj narodu onda, jer ocigledno da drugi misle da si dosadan?
ako mislis da si seksi, moras imati sarm. Mislice i drugi.
Kako covek moze misliti sada da ce postati (najrealnije) blizu bogatasa ako nema razloga?
nije sve u parama ima nesto i u bogatstvu, ne materijalnom vec to da drugi vide ko si, ne bogatas vec cool lik, BOGA pitaj sta amerikanci podrazumevaju pod cool.
Imamo sve a nemamo nista.
Kako cu ja bre da pocnem da se udvaram zenama,kada ne znam kako a znam zasto, pa zato hbt realno gledano brate moj najrealnije i najiskrenije pa eto zato. Za mnom brate zene pa jeste najiskrenije trce breate za mnom zene, ali brate, presatcu vise da im kradem novcanike iz tasne brate.
Mozda sam ja narcisioidan? i ocekujem da one naprave prvi korak?
kako i zasto, ne znam.
samo hocu da se oslobodim i opustim da razgovaram sa devojkama ko da nece da bude smak sveta i nista vise.
Nema sanse.
a i gde ih ima?
Mozda ja unapred ocekujem od svega rezultate neke iako znam istinu?
evo sada ocekujem da ce neka ludaca da se pojavi ovde pa da ce da se potrefi da je i ona iz istog grada kao ja , itd itd.
Ne znam.
Nekada ljudi imaju svoje dane, nekada imaju neke druge dane, mozda od ljudi previse ocekujemo, i kasnije kada to shvatimo budemo razocarani, ali zivot nije sav ruzicast i lep, to je veoma opasno mesto, i niko te nece toliko jako da udari kao zivot, ali nije bitno koliko si ti udaren, bitije je KOLIKO TI MOZES PODNETI I DA NASTAVIS DALJE, KOLIKO MOZES DA PRIMIS A DA NASTAVIS DA SE KRECES.
To je veoma opasno mesto.
Zivot je prelep, prepun mladih ljudi koji non stop nesto rade, ptice pevaju, labudovi se okrecu, itd itd
Znaci nije bitno kakvo je nesto vec bitnije sta ti mislis da je tako? Mislice i drugi?