Procena karaktera

Iron Lord:
Kakve misli takav život. Dakle, reč je o predispozicijama što ne znači da će biti ostvarene.
Reko bih da ipak poznajem sebe mnogo bolje, nego sto bilo kakav mudri test moze da me nabode. A druga stvar, ako je rec o predispozicijama (mada neznam odakle si to izvukao, al' ajde), to znachi da je ovo test za mlade osobe, koje su generalno jos uvek neformirane kompletno. Kome onda pade na pamet ideja da takva osoba moze u onom pitanju oko povezivanja boja sa likovima u svom zivotu, da sigurno pomene i srodnu dusu i dve osobe koje ostavljaju utisak do kraja zivota...?
Dalaj Lama nije sigurno, ima on pametnija posla od frljanja ovakvih e-mail testova.

1. Karijera
2. Novac
3. Ljubav
4. Porodica
5. Ponos
I istina... bar kako ja sebe vidim...
Porodica bez ljubavi nema smisla... ljubavi bez novca nema (mnogo svadje oko 'sitnica' koje ne bi bilo da se ima para)... da bi imala novca treba mi karijera. Kad se gleda sta je za sta potrebno, tako i dodje: karijera->novac->ljubav->porodica... bas i ne marim mnogo za ponos, kad imam karijeru, novac, ljubav i porodicu. :)

Porodica, ponos, ljubav, novac, karijera. Moglo bi se reci da je tacno. Zatim mi ispada da sam verna, da mi je partner opasan, neprijatelj fuj, sex ucenje, zivot nesto najlepse. Ajde i to ima nekog smisla. Ali, ono za osobe je bas bezveze. Zamisljanje zelje necu ni da komentarisem, kao ni slanje svim svojim prijateljima... :roll: U svakom slucaju, ok zanimacija.

porodica
ljubav
ponos
karijera
novac

najvise volim svoga oca uvjek cu se sjecati svoje majke a srodna dusa mi je moj muz..sex vidim kao opustanje, neprijatelje kao nesto prljavo..vjernost mi je na prvom mjestu i jako sam romanticna.,,,,,,

bem ti ovaj test..mi otkrio dusu--nekako se sada osjecam golom.. :wink:

Vesela_zena_beogradska:
Evo ni ja se nisam setila. Zapravo, nisam se nijedne osobe setila i to pitanje sam preskochila.

Od ostalih pitanja samo dva mogu da izdvojim kao neshto shto ima veze sa mnom -

1) opis kafe (rekoh i miris i ukus) je nachin kako dozivljavam sex.

2) opis mora (rekoh prostranstvo) izrazava moj ceo zivot.

izvini..nemoj krivo da me shvatis... ali zar nije zalosno ako u svom zivotu ne mozes da se sjetis barem 5 osoba koje su obogatile tvoje postojanje...mislim da ti je vrijeme za radikalne promjene..pozz..

otkacena slavonka:
izvini..nemoj krivo da me shvatis... ali zar nije zalosno ako u svom zivotu ne mozes da se sjetis barem 5 osoba koje su obogatile tvoje postojanje...mislim da ti je vrijeme za radikalne promjene..pozz..
Trazi se 5 osoba na koje te navedene boje potsecaju, a ne 5 osoba koje su obogatile tvoje postojanje. :roll:

To sa bojama je stvarno glupo. Odmah sam se setila one reklame za tofitu, ako se secate... Sarena deca se smenjuju i pevaju: "Tofi, tofita, tofi, tofi tofita..." :shock:

Superior:
Trazi se 5 osoba na koje te navedene boje potsecaju, a ne 5 osoba koje su obogatile tvoje postojanje. :roll:

To sa bojama je stvarno glupo. Odmah sam se setila one reklame za tofitu, ako se secate... Sarena deca se smenjuju i pevaju: "Tofi, tofita, tofi, tofi tofita..." :shock:

citaj pazljivo..trazi se da navedes 5 osoba KOJE SU TI DRAGE I KOJE TE DOBRO POZNAJU:::
znaci stojim iza onoga sto sam rekla...

Pa naravno da mogu .. ali sam mislila da se pitanje odnosi na frajere, a ne na decu i roditelje, bracu i sestre. A sve i da sam mogla da skupim tih pet vaznih frajera nemam pojma kojom bih ih bojom obojila. Meni vishe ni ex muz nije vazan .. a gde ce ostali ..

Inache, pitanje glasi doslovno ovako:

Seti se nekoga ko te poznaje i vazan ti je, a mozes ga povezati sa jednom od sledecih boja.

Vesela_zena_beogradska:
Pa naravno da mogu .. ali sam mislila da se pitanje odnosi na frajere, a ne na decu i roditelje, bracu i sestre. A sve i da sam mogla da skupim tih pet vaznih frajera nemam pojma kojom bih ih bojom obojila. Meni vishe ni ex muz nije vazan .. a gde ce ostali ..

Inache, pitanje glasi doslovno ovako:

Seti se nekoga ko te poznaje i vazan ti je, a mozes ga povezati sa jednom od sledecih boja.

I meni je bio problem da nabrojim 5 osoba......doduse, prijatelja sam samo uspela da uklopim u narandzastu :D ....ostalo katastofa...napisal roditelje ono ispade nikad zaboravila i nesto sl...kao da nisam znala sama..partner mi lukav,ja verna, sex jutarnji a, nesto nevolim taj jutarnji.....

Vesela_zena_beogradska:

hahahaha..dobra si...ebiga ja zaboravila da ti samo frajere imas u glavi.. :wink:

p.s. da ti je vazan ne bi bio ex.... :wink:

ali u biti si u pravu...posto je tema na ovom podforumu nije ni cudo da ljudi test krivo shvate...

Back