- Poruka
- 5.929
Pazi samo da te ne uvate.
Čist pos'o - čista roba
Čist račun - duga ljubav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi samo da te ne uvate.
ama znam ja tvoje poslovanje, do ovde nas i dovelo........suza mi je krenula, a ti još dodaješ
Ja sam čist ko suza.ama znam ja tvoje poslovanje, do ovde nas i dovelo...
Samo Džeg ima fajde kad je DS na vlasti a ti kad je SNS.
Ti si toliko u kriminalnom kurtzu da misliš da je pošteno poslovanje bajka za decu![]()
Ja sam čist ko suza.
Odakle ti te pretpostavke i etikete da mi lepiš?
Ko kumunjara neka , da prostiš.
Do ovde nas je dovela udbotajkunizacija.
Er ti to slika uspomena iz JNA od deke zastavnika?
Sofort da prodaš stan, kupiš gazdinstvo i ogazdiš se.
Ne mož čovek ni u klozet da otidne.
Điki je potomak malo uspešnijeg zastavnika nego tvoj tatko.
Velika nužda, srednje gustine.Prosto je fenomen da Bosanac otrči za Njemačku čak i kad je na državne jasle.
Kakav klozet? Jel opet mačke?
Drukalo se i u monarhiji, kod Obrenovića naročito. Drukalo se i pod Turcima, svi hajduci popadali, niko u Bosnu nije više hteo da se skriva, nego šta to šušnu, ne videh mačke... I ti jedini pošten?Velika nužda, srednje gustine.
Ni viljuškom , ni kašikom.
Fala što se interesuješ.
Boske je sin udbaša ko i svi udbotajkuni današnjice.
Sve države Na Zapadu znaju - kad baš zagusti: NaCiOnALizAcIjATako da vi komunci mož da njaknete u znak da ste shvatili.
.....kad budete , jelte, shvatili
Sve udbotajkune umesto da smaraš adresom , pitaj dal im deda poznavo tvog deku zastavnika , ako oćeš da te zaposli neki .Sve države Na Zapadu znaju - kad baš zagusti: NaCiOnALizAcIjA![]()
Kome može da bude dobro kad takvi ko ti uspevaju pa smo uvek na dnu liste o civilizaciji?Seksi, er ti dobro?
Kome može da bude dobro kad takvi ko ti uspevaju pa smo uvek na dnu liste o civilizaciji?