Procena kandidata "po seljački provereno"

Ja sam čist ko suza.
Odakle ti te pretpostavke i etikete da mi lepiš?
Ko kumunjara neka , da prostiš.
Do ovde nas je dovela udbotajkunizacija.

Kod komunista se radnik cenio - birao je kuvano jelo, prilog, salatu i kolač.
Danas mu privatni slepci daju 80-120 dinara u platu.

IMG-22334455.jpg

na slici: tri pržena jajeta sa dimljenim vratom, kiseo kupus sa tucanom paprikom & pindjur

A Privatni Neimari je lopovluk svoje vrste... Odakle ti mehanizacija?

Poslednja izmena:
Velika nužda, srednje gustine.
Ni viljuškom , ni kašikom.
Fala što se interesuješ.
Boske je sin udbaša ko i svi udbotajkuni današnjice.
Drukalo se i u monarhiji, kod Obrenovića naročito. Drukalo se i pod Turcima, svi hajduci popadali, niko u Bosnu nije više hteo da se skriva, nego šta to šušnu, ne videh mačke... I ti jedini pošten?

Oglasi za pisao mogu biti i jako duhoviti, vidi se da ih pišu neke šaljivdžije-dobričine...
Pazi ovo:

- svaka nedelja neradna
:rotf:

Ili neki mega-poslodavac sa svetlom budućnošću, gazi preko živih:

Firma ima 10 zaposlenih i tu se odmah vidi ko je radnik a ko nije
(paz molim te)
A onda biser veka:
Svako ko se javi na posao na telefon firme ili ličnim dolaskom neće biti uzet u obzir jer se nije javio na e-mail.
:rotf:

Šta je hteo ljakse ovime da kaže?
Po magacinima uglavnom rade polupismeni i teško da umeju cv da popune kamoli e-mail a pogotovo što je firma od 10 zaposlenih gde spada ljakse i ljakse članovi familije pa sa prozora gledaju ko je radnik ko nije

Roditelje od ovakvih othrano Titov socijalizam sa sve kuvanim obrokom na biranje od tri jela, za mnoge je to bila premija obzirom da nisu imali šta da jedu.

Poslednja izmena:
Ne mogu da razumem "srBskog privatnika"...
Treba mu da završi posao a preti već u oglasu? :lol:

U Evropi se održava karneval " Debeli Petak", fora je da se radnici puštaju sa posla NEDELJU DANA radi "priprema za karneval"
I dok se Zapadni radnici opuštaju, druže, banče dotle naša seljana hoće da uzme te slobodne dane al da skokne nazad doBosne.
Da iskoristi situaciju za sebe...

Seljačka je ovo država za kapitalizam
Gej parada, Crni Petak i Valentajn Dej su uzeti zbog dupeta a za Debeli Utorak "nismo nikad čuli"

Čudno, to je starorimski običaj slavljenja proleća i slave ga svi koji su bili pod Rimljanima.
Pre Anerikanaca mi smo bili pod Turcima a pre njih pod Rimljanima.
Junačka smo mi zemlja.

Nemac može da izmisli 3.000 evra za sve radnike koji idu na karneval uključujući i njega samog a ovde seljaci sa leptir mašnom za 300 evra ne daju slobodan dan jer onda budu "na nevidjenu štetu".

Nije kapitalizam za jajare pijačarske, verujte mi na reč.

Back