Probudite se ljudi inace nestacete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da se vas dvoje smuvate? :D
evo ga kum 👉

En-7gbaW4AI9trP[1].jpg

En-7gmHXUAMx_HL[1].jpg

Da znamo namere satanista da porobe i istrebe covecanstvo.

Ali im Bog to nece dozvoliti, ocekuje se Armagedon - Bozji rat u kojem ce Bog slektivno unistiti sve te sataniste i zle ljude

a Pravednicima ce dati vecni zivot na Zemlji.
Hahahahahaahahahaahhahahahahahaha

Hahahahahaahhahaahhaahahahahhahah

Hahahaahahahhahahahhahahahahahaha

Ostadoh bez daha...

Znas ljude koji pricaju da su videli vanzemaljce, NLO I ostalo posmatraju kao.budale al zaludjene vernike koji tvrde da su videli isusa na tostu, da im prica dok spavaju ne fermaju tri posto.

Nego koji je pravi bog, taj tvoj ili oni Rimski, Grcki od pre par hiljada godina?

Hahahahahaahahahaahhahahahahahaha

Hahahahahaahhahaahhaahahahahhahah

Hahahaahahahhahahahhahahahahahaha

Ostadoh bez daha...

Znas ljude koji pricaju da su videli vanzemaljce, NLO I ostalo posmatraju kao.budale al zaludjene vernike koji tvrde da su videli isusa na tostu, da im prica dok spavaju ne fermaju tri posto.

Nego koji je pravi bog, taj tvoj ili oni Rimski, Grcki od pre par hiljada godina?
E drago mi je sto si bez daha ostao.
I treba da se divis to je Bozja rec.

Vanzemaljci ne postoje
A Bog je jedan jedini JHVH Jehova Bog - Stvoritelj univerzuma i svega sto postoji, Biblijski Bog.
moj i tvoj :)
On je jedini pravi zivi Bog, oduvek i zauvek postoji, besmrtan je i zivi u vecnosti.

E drago mi je sto si bez daha ostao.
I treba da se divis to je Bozja rec.

Vanzemaljci ne postoje
A Bog je jedan jedini JHVH Jehova Bog - Stvoritelj univerzuma i svega sto postoji, Biblijski Bog.
moj i tvoj :)
On je jedini pravi zivi Bog, oduvek i zauvek postoji, besmrtan je i zivi u vecnosti.
Ja sam Bog I sta sada. Te gluposti sto pises mogu da ubede ljude samo ogranicenog mozga

Ne treba vredjati nikoga na verskoj osnovi, nek svako veruje u sta zeli, boga alaha shivu judu ili sporet smederevac, sloboda veroispovesti.

Mada ja licno ne volim sekte prezirem ali ne treba ugrozavati slobode.

Pre 10 20 godina neko je popisivao sekte njihova delovanja clanove itd, na to je neko iz vlasti stavio sapu i slucaj stavili u fioku.

A zanimljiv podatak npr znam da je jedan lik otisao u ameriku i kada se vratio podigao adventisticku crkvu. Niko nije otisao u Rusiju i nakon povratka podizao nepravoslavne objekte.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back