Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes pa da nema seksa na crveno slovo i krupnije svecea da se vas dvoje smuvate?![]()
nego sad mi nesto pade na pamet kad spomenuh seks..jel vi JS postite?Da znamo namere satanista da porobe i istrebe covecanstvo.
Ali im Bog to nece dozvoliti, ocekuje se Armagedon - Bozji rat u kojem ce Bog slektivno unistiti sve te sataniste i zle ljude
a Pravednicima ce dati vecni zivot na Zemlji.
Pa još da sklepaju neko dete.......to bi bio pravi pravcati anthrist i famozni armagadeon bi počeo.a da se vas dvoje smuvate?![]()
Ne, ne postimo to Bog ne zahteva.nego sad mi nesto pade na pamet kad spomenuh seks..jel vi JS postite?
HahahahahaahahahaahhahahahahahahaDa znamo namere satanista da porobe i istrebe covecanstvo.
Ali im Bog to nece dozvoliti, ocekuje se Armagedon - Bozji rat u kojem ce Bog slektivno unistiti sve te sataniste i zle ljude
a Pravednicima ce dati vecni zivot na Zemlji.
E drago mi je sto si bez daha ostao.Hahahahahaahahahaahhahahahahahaha
Hahahahahaahhahaahhaahahahahhahah
Hahahaahahahhahahahhahahahahahaha
Ostadoh bez daha...
Znas ljude koji pricaju da su videli vanzemaljce, NLO I ostalo posmatraju kao.budale al zaludjene vernike koji tvrde da su videli isusa na tostu, da im prica dok spavaju ne fermaju tri posto.
Nego koji je pravi bog, taj tvoj ili oni Rimski, Grcki od pre par hiljada godina?
Ja sam Bog I sta sada. Te gluposti sto pises mogu da ubede ljude samo ogranicenog mozgaE drago mi je sto si bez daha ostao.
I treba da se divis to je Bozja rec.
Vanzemaljci ne postoje
A Bog je jedan jedini JHVH Jehova Bog - Stvoritelj univerzuma i svega sto postoji, Biblijski Bog.
moj i tvoj
On je jedini pravi zivi Bog, oduvek i zauvek postoji, besmrtan je i zivi u vecnosti.
Ne nego si ti neogranicen a ne mozes shvatiiti osnovne stvari o BoguI sta sada.
rascinjeni svestenik i "voditeljka"
Pa kako moze da postoji univerzum a ne i vanzemaljci, na cemu si tiVanzemaljci ne postoje
A Bog je jedan jedini JHVH Jehova Bog - Stvoritelj univerzuma i svega sto postoji,
na cemu si tiPa kako moze da postoji univerzum a ne i vanzemaljci, na cemu si ti
Da ga nije malo lose napravio, ako je nenaseljen
inteligentno dizajniran svemir vrvi od zivota. ako tvrdis suprotno, napustas svoju ideologiju a i logiku takodje.na cemu si tikada ti se prividjaju vanzemaljci
Da upravo tako moje znanje I intwresovabje nije ograniceno al tvoje jeste I zato nikada neces uzmes vatinu zivotuNe nego si ti neogranicen a ne mozes shvatiiti osnovne stvari o Bogu
Koa da se vas dvoje smuvate?![]()
Meni deluje da jeste.Da upravo tako moje znanje I intwresovabje nije ograniceno