Пробна вожња на рачун кафе...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
истина, ова два задња уноса су бомбоне... има и ту по нешто да се приговори, али има ли негде да нема.. хехе
а ето... нова тема... можда би и могло тако да организујемо... један блок о приступу задатку, а један блок о некој техници, било обраде било манипулација...

истина, ова два задња уноса су бомбоне... има и ту по нешто да се приговори, али има ли негде да нема.. хехе
а ето... нова тема... можда би и могло тако да организујемо... један блок о приступу задатку, а један блок о некој техници, било обраде било манипулација...

Мислим да би било интересантно а и корисно:ok:

Па, како име каже, ово би имало везе с кафом, а и са испробавањем неког концепта о којем се одавно повела реч, али и није било прилике да се та идеја испроба... до сад...

Елем, ова форма теме би се постављала као привремена... Једномесечна рецимо, орјентисана ка одређеном појму или идеји, као такмичења што су, с тим што би за разлику од ових гласања, тема била отворена за јавну критику и/ или похвалу,
отворена за разговор о теми и одговорима на њу...

Мoгуће би било поставити једну, две... пет фотографија, за случај да је критика изродила неку нову идеју или се просто јави жеља да се проба нов приступ теми...

Тако, ових дана, до краја месеца би могли да пробамо како то иде, да поразговарамо о општем расположењу на име овога и размотримо хоћемо ли да се од првог опробамо у томе за збиљу или не...

Па, за прву тему имамо кафу, као свеприсутни нектар будности, сасвим чест пратилац ових екрана и форума, па отуд, можда не би било лоше с њом да почнемо...

Изволите убаците по коју фотографију своје кафе или нечег везаног за њу... понудите своје мишљење, похвалу или критику, предлог за неку измену или другачији приступ, своју адаптаицју туђе идеје
...

Обзиром на очекивану отвореност и искреност, ово можда и не би било сјајно место за оне осетљиве на своје дело...

e..aj skrati, leba ti..o čemu se zapravo radi?
jel treba da stavljamo slike kafe
ili je ovo čat tema dok pijemo kafu

lepo ja reko da si ti prifesor u srednjoj školi, a ti kažeš da nisi....:(

Necemo da sitnicavimo, oces u paprikas da nas stave :lol:
Uvek moze svasta da se komentarise....neka ...

Vucko ma moze sve moze, vozi misko :)

Necemo da sitnicavimo, oces u paprikas da nas stave :lol:
Uvek moze svasta da se komentarise....neka ...

Vucko ma moze sve moze, vozi misko :)
necu, necu taj paprikas, Metlo, vec cu jednoga dana (kad porastem, pa naucim da fotkam kao odrasla :kafaz:), da se rado secam kako ste me savetovali da budem bolja :malav:

Vucji, i meni taj Moghrijev blok deluje i interesantno i korisno, a ta obrada koliko zna da pomogne fotografiji, toliko zna i da odmogne, pa mi se cesto desava da od neke fotke skrenem pogled, bas i samo zbog te neadekvatne obrade

Добро, онда још једна за Метлу, пошто јој се допао овај комплет:)

xnwecip.jpg

imam i ja nesto za Metlicu - dok ne dodje ovde, da je ugostim kako valja, samo cu fotke od onog dana, kad sam jurcala kroz staru Skopsku (Tursku) Carsiju :srecna:
nije najsrecnije kadrirano, sve je bilo bukvalno u hodu, samo sam stala i zamolila tog ljubaznog para da okinem jednu-dve :malav:

lDdgHX4.jpg

IvuOPAI.jpg

ranije su u ovom lokalu sluzili pravu pravcatu tursku kafu - findzani su malecni, jedva za 2-3 gutljaja, ali je kafa imala sjajan miris i okus, kada se otvori ovaj poklopac, milina za dusu i nepce! :zaljubljena:
sada je ostala samo forma kafe (findzani), a sadrzaj (kvalitet i miris kafe) odavno otisao u istoriju, valjda zajedno sa prvim i pravim gazdom tog lokala - jedan brkati, dobrocudni, uvek nasmejani, bucmasti starac od 70 i nesto leta :heart2:

Poslednja izmena:
Vexy, popij tu kafu, ali bRez rakije! :rotf:

pa kako bez rakije :pivce:

:hik:

- - - - - - - - - -

Moghrione, tolki uvodni post si napisao i ..i dalje očekuješ da ga pročitam

- - - - - - - - - -

Onda da krenem redon...da skuvam kafu, pa odna da vidim dalje šta ću...

- - - - - - - - - -

Добро, онда још једна за Метлу, пошто јој се допао овај комплет:)

xnwecip.jpg

a de je tu kafa?...džabe što je lep komplet, kad nema ni kafe ni ratluka...

- - - - - - - - - -

...mada ovo lonče je puno kafe skuvalo u sebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back