Пробна вожња на рачун кафе...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Па, како име каже, ово би имало везе с кафом, а и са испробавањем неког концепта о којем се одавно повела реч, али и није било прилике да се та идеја испроба... до сад...

Елем, ова форма теме би се постављала као привремена... Једномесечна рецимо, орјентисана ка одређеном појму или идеји, као такмичења што су, с тим што би за разлику од ових гласања, тема била отворена за јавну критику и/ или похвалу,
отворена за разговор о теми и одговорима на њу...

Мoгуће би било поставити једну, две... пет фотографија, за случај да је критика изродила неку нову идеју или се просто јави жеља да се проба нов приступ теми...

Тако, ових дана, до краја месеца би могли да пробамо како то иде, да поразговарамо о општем расположењу на име овога и размотримо хоћемо ли да се од првог опробамо у томе за збиљу или не...

Па, за прву тему имамо кафу, као свеприсутни нектар будности, сасвим чест пратилац ових екрана и форума, па отуд, можда не би било лоше с њом да почнемо...

Изволите убаците по коју фотографију своје кафе или нечег везаног за њу... понудите своје мишљење, похвалу или критику, предлог за неку измену или другачији приступ, своју адаптаицју туђе идеје
...

Обзиром на очекивану отвореност и искреност, ово можда и не би било сјајно место за оне осетљиве на своје дело...

Аа?
'ће да почнемо?
Кики, а ти сачекај док неко ко пије сврати...
_DSC7861m.jpg

Само припазите да вам се не охлади, као мени јутрос...

E sjajna zamisao sa ovim temama :D
Jedino mi se ova kafa tema ne svidja, nisam ljubitelj fotkanja hrane i pica pojma nemam sto, cudo jer sam od onih zivim da bih jela :lol:
U sustini mrtva priroda i fotkanje u globalu ne volim....nemam objasnjenje sto....mozda jer mi izaslo na nos u slikarstvu

- - - - - - - - - -

Аа?
'ће да почнемо?
Кики, а ти сачекај док неко ко пије сврати...
Pogledajte prilog 429482

Само припазите да вам се не охлади, као мени јутрос...

Ti si majstor za igranje sa svetlom a da toga nisi ni svestan :D

E sjajna zamisao sa ovim temama :D
Jedino mi se ova kafa tema ne svidja, nisam ljubitelj fotkanja hrane i pica pojma nemam sto, cudo jer sam od onih zivim da bih jela :lol:
U sustini mrtva priroda i fotkanje u globalu ne volim....nemam objasnjenje sto....mozda jer mi izaslo na nos u slikarstvu

- - - - - - - - - -

Ti si majstor za igranje sa svetlom a da toga nisi ni svestan :D

Знаш оно
Каже заљубљена девојка момку - Како си ти леп и паметан...
а он се мислим- Како си ти слепа и глупа...
Све то зависи од онога у који се оквир постави...
Мени је то моје углавном осредње спрам оног што видим и што бих хтео...

Знаш оно
Каже заљубљена девојка момку - Како си ти леп и паметан...
а он се мислим- Како си ти слепа и глупа...
Све то зависи од онога у који се оквир постави...
Мени је то моје углавном осредње спрам оног што видим и што бих хтео...

:lol:
aj ne zajebavaj lepo ti kazem, sta bi hteo i cemu stremis ne ulazim u to, ja ti kazem da imas oko za dobro iskoriscavanje svetla, a u fotkanju to ti je sinak najbitnija stavka, tako da ti preduslov za dobrog fotogafa ispunjavas
a sad ta nesigurnost u sebe i svoje umece to vec moras sam sebe da isamaras, a mogu i ja da ti lupim po koju vaspitnu nije frka, uz porciju medaljona u paligoricu ofkors :lol:

aj ne zajebavaj lepo ti kazem, sta bi hteo i cemu stremis ne ulazim u to, ja ti kazem da imas oko za dobro iskoriscavanje svetla, a u fotkanju to ti je sinak najbitnija stavka, tako da ti preduslov za dobrog fotogafa ispunjavas
a sad ta nesigurnost u sebe i svoje umece to vec moras sam sebe da isamaras, a mogu i ja da ti lupim po koju vaspitnu nije frka, uz porciju medaljona u paligoricu ofkors :lol:

Договорићемо се за то шљепкање...
:per:
:hahaha:

А није то до несигурности... чим сам премашио 90, све сумње су спале... по свим основама...
него, ето... ваљда је то дериват неких високих и не нарочито дефинисаних очекивања...
то незадовољство постигнутим и расејаност и мањак конкретног смера...
да ти кажем, не бих се ја хвалио мојим сликама да нисам поносан на њих... али се оне некако... маше за π/2...
хехе

- - - - - - - - - -

а видите ово горе што је dive урадила...
за срце ме ујела с овом крњом шољицом...
Да је моја, ја бих је или целу оставио или бих, ако је лево већ рецнута и доле ујео од шољице, а мало више простора оставио изнад...

Овако, лево фали, тесно и изнад и испод обода... а види ту тек како је фино светло и рефлексија...

- - - - - - - - - -

Pricamo uz kafu?! :kolac:
Причамо, причамо...
Само не знам колико ће још да причамо на три кекса...
Овде нас има мало више, чини ми се...
:mrgreen:

ja volim vuckove fotke ali imam jedan veciti problem sa njima - krop
volis brate da ih secnes pa da glavnom objekat slike bude nekako tesno bre, jadan sav ga stisnes da ne dise :lol:

ja bih ovde vatala tegl i senku ovu levo, na tu stranu isla, tegla desno senka vise zahvacena levo, a ovaj prazan prostor sad sto je levo ne bi ga bilo...al dobro to sam ja i moja ideja, nema veze, ne zameram da me ne shvatis pogresno...

- - - - - - - - - -

Договорићемо се за то шљепкање...
:per:
:hahaha:

А није то до несигурности... чим сам премашио 90, све сумње су спале... по свим основама...
него, ето... ваљда је то дериват неких високих и не нарочито дефинисаних очекивања...
то незадовољство постигнутим и расејаност и мањак конкретног смера...
да ти кажем, не бих се ја хвалио мојим сликама да нисам поносан на њих... али се оне некако... маше за π/2...
хехе

:

a dobro nisam ni mislila da treba da letis nebu pod oblake, al na nekoj pristojnoj visini da lebdis sto da ne :lol:
u svakom slucaju nauci komplemente da primas ;) imas osecaj za igranje sa svetloscu i tisina bre :lol:

ja volim vuckove fotke ali imam jedan veciti problem sa njima - krop
volis brate da ih secnes pa da glavnom objekat slike bude nekako tesno bre, jadan sav ga stisnes da ne dise :lol:

ja bih ovde vatala tegl i senku ovu levo, na tu stranu isla, tegla desno senka vise zahvacena levo, a ovaj prazan prostor sad sto je levo ne bi ga bilo...al dobro to sam ja i moja ideja, nema veze, ne zameram da me ne shvatis pogresno...

...

Е, лепо си му рекла...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back