dvaujedan Ističe se Banovan Poruka 2.130 15.04.2012. u 08:29 - Problemi sezdesetih godina zivota #26 ristob: Ođe ih je malo više s 20 i više Olimpijada. Kliknite za proširenje... Misliš Letnje i Zimske ukupno?
ristob: Ođe ih je malo više s 20 i više Olimpijada. Kliknite za proširenje... Misliš Letnje i Zimske ukupno?
flaj Domaćin Poruka 3.156 15.04.2012. u 16:57 - Problemi sezdesetih godina zivota #27 Zidaju samo oni jadnici koji moraju, uvalili se snaje i zetovi, pristižu unuci... Blajbinger: Primetio sam kada ljudi stignu do 60-ih godina zivota svi pocnu nesto zidati, prepravljti, dozidjivati, kreciti... Zasto bas u tom periodu se dobije nagon da se nesto MENJA ? Kliknite za proširenje...
Zidaju samo oni jadnici koji moraju, uvalili se snaje i zetovi, pristižu unuci... Blajbinger: Primetio sam kada ljudi stignu do 60-ih godina zivota svi pocnu nesto zidati, prepravljti, dozidjivati, kreciti... Zasto bas u tom periodu se dobije nagon da se nesto MENJA ? Kliknite za proširenje...
dvaujedan Ističe se Banovan Poruka 2.130 15.04.2012. u 17:02 - Problemi sezdesetih godina zivota #28 Ma vidiš da nije sam svoj. Mora da mu je tata počeo zidati da mu obezbedi krov nad glavom jer sam sebi nije u stanju ni koru hleba da zaradi.
Ma vidiš da nije sam svoj. Mora da mu je tata počeo zidati da mu obezbedi krov nad glavom jer sam sebi nije u stanju ni koru hleba da zaradi.
Young_blood Poznat Poruka 7.391 15.04.2012. u 20:32 - Problemi sezdesetih godina zivota #29 Blajbinger: Primetio sam kada ljudi stignu do 60-ih godina zivota svi pocnu nesto zidati, prepravljti, dozidjivati, kreciti... Zasto bas u tom periodu se dobije nagon da se nesto MENJA ? Kliknite za proširenje... Pa,zato sto se i oni menjaju!Idu u penzijzu,postaju bake i deke...
Blajbinger: Primetio sam kada ljudi stignu do 60-ih godina zivota svi pocnu nesto zidati, prepravljti, dozidjivati, kreciti... Zasto bas u tom periodu se dobije nagon da se nesto MENJA ? Kliknite za proširenje... Pa,zato sto se i oni menjaju!Idu u penzijzu,postaju bake i deke...