Tako se i ja osecam! Zelim ti srecu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovakve teme pratim ko luda.
Evo proslo je 10 meseci od kad pokusavamo i nista. Uopste ne mislim o tome tokom seksa i opustena sam, ali zato proplacem svaku menstruaciju sama u kupatilu. Sad posle letovanja sam stvarno mislila da ce uspeti, more, opustencija, meni plodni dani... I nista. Zakazali smo neke testove, ne mogu vise da cekam. Ovaj mesec nam je seks bio fantastican, nisam se opterecivala, ali ako u oktobru dobijem ima da poluuuuudim!
Како кажеш да се ниси оптерећивала када преплачеш сваку менструацију????
Па није у питању бити опуштен само у току сексуалног чина, него не бити под стресом и у сталном стрху због тога! Онај ко преплаче сваку менструацију дефинитивно ЈЕСТЕ у фрци и дефинитивно НИЈЕ опуштен.
![]()
Meni neki Sibin dr reko da kad se dugo čuvaš kasnije teško uspeš da ostaneš trudna - po nekoj njegovoj teoriji, kad se dugo štitiš organizam počinje sam da pravi neke odbrambene sisteme i neda ti da zatrudniš baš sa tom osobom, dok bi s nekim drugim muškarcem verovatno posle prvog pokušaja. Pojma nemam da li je to tačno...
Al ono - probaj one glupe babske fore da kad svrši - digneš noge gore i ostaneš da ležiš u krevetu dugo posle toga
Samo kratko da ohrabrim sve one kojima su doktori "zapečatili sudbinu" dijagnozom:
mom bratu su rekli da neće moći da ima dece zbog malog broja i slabo pokretljivih spermatozoida i da ako mu ikada devojka ili žena zatrudni, može da smatra da se desilo čudo!
Bio je očajan, plakao je i vremenom se pomirio sa sudbinom. I naravno, nije koristio zaštitu sa devojkom sa kojom je počeo u međuvremenu da se zabalja. Zatrudnela je posle 6 meseci! Imaju devojčicu od 2 meseca... pa vi vidite koliko se može verovati savremenoj medicini... Što neko reče pre mene, nemaju doktori pojma....
Želim vam svima sreću u pravljenju bebica!
I ne dajte se obeshrabriti!
Samo kratko da ohrabrim sve one kojima su doktori "zapečatili sudbinu" dijagnozom:
mom bratu su rekli da neće moći da ima dece zbog malog broja i slabo pokretljivih spermatozoida i da ako mu ikada devojka ili žena zatrudni, može da smatra da se desilo čudo!
Bio je očajan, plakao je i vremenom se pomirio sa sudbinom. I naravno, nije koristio zaštitu sa devojkom sa kojom je počeo u međuvremenu da se zabalja. Zatrudnela je posle 6 meseci! Imaju devojčicu od 2 meseca... pa vi vidite koliko se može verovati savremenoj medicini... Što neko reče pre mene, nemaju doktori pojma....
Želim vam svima sreću u pravljenju bebica!
I ne dajte se obeshrabriti!
Jako sam se iznenadila kada sam videla koliko mnogo zena ima poteskoca da ostane u drugom stanju,da li zbog stresnog zivota ili nekih drugih faktora.
Svesna sam da se sve mora poklopiti,i kod zene i kod muskarca,i da sve to moze trajati i vise godina,ali ne mogu a da ne brinem iako mi tek godinu dana radimo na tome. Brinem ali sam optimista. Ako je neko raspolozen za ovu temu,volela bih da se ukljuci!