eh nista od tog pistolja...trazi previse love za popravku a ni od devetke nista jbga ... moram sad ponovo iz pocetka traziti nekoga ko ce mi prodati 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaprljaju je , od prasine pa do svega ostalog, ali to se dogadja samo sa jako izraubovanim, i nemarno odrzavanim oruzjem! iskreno tesko da ce se to desiti!PendrekTherapy:Objasni mi, molim te, kako to forsiranje i barutni talozi mogu da pojacaju snagu bilo kojeg dela vatrenog oruzja, a narocito opruge.
obicna prljavstina koja se uhvati oko opruge, kada se jako puno zaprlja, opruga prestane biti elasticna,nema pun hod , itd... znas li sta se sve skine sa povratne opruge iz dugo koriscenog a slabo odrzavanog automatskog oruzja! ...PendrekTherapy:Covek nije pricao o profesionalnom streljackom pistolju, pricao je o nekoj komercijalnoj slovenackoj prangiji, tako da vrlo lako moze da se desi da mu kvar ne podpada pod kriterijume o kojima ti govoris.
Nego, objasni ti meni to o tim talozima i forsiranju pistolja koji pojacavaju snagu opruge na duplo. Nesto mi ne ide u glavu kako taj ceo hemijsko-fizicki proces funkcionise.
pa sto se vise taloga skupi na opruzi, to ce za nju trebati veca sila da je nategne... o tome pricam non stop, sta tu nije jasno? zna u ratnim uslovima i blata da bude unutra, a kamoli cega drugog...PendrekTherapy:Forsiranje opruge moze samo da je oslabi konstantnim pritiskanjem i opustanjem, kao kad bi uzeo spajalicu i poceo da je konstantno savijas napred-nazad--spajalica ce puci posle izvesnog vremena jer joj je metal oslabio od ponavljanog izrabljivanja. A preveliki talozi prljavstine mogu samo da blokiraju redovan pravilan rad pokretnih delova, ne da imaju bilo kakve veze sa pojacavanjem bilo kojeg.
Ako ti je pistolj do te mere toliko prljav da ne mogu pokretni delovi da mu se mrdnu, onda ce ti pucanje iz njega u tom stanju biti ravno samoubistvu, ili neces uopste moci da ga upotrebis pre nego sto ga ostavis da maltene roni u nekoj karbon-solventnoj tecnosti jedno par sati. Sve u svemu, nijedan deo tog pistolja (a narocito opruga) nece barutnim i drugim talozima biti "pojacan" vec samo blokiran.
barutni gasovi, i barut, osim sto zaprlja , on i nagriza gvozjde... bukvalno pojede...hektorius:To se desi kod oruzja koja se dugo ne ciste, ja sam imao dve potpuno iste Zbrojovke 7,65mm, jedna moja a druga pronadjena, ova druga je bila u jako losem stanju, cev je bila extremno jako nagrizena, spolja je isto bila komplet neodrzavana, a obe opruge su se razlikovale ko nebo i zemlja. Dok se moja opruga sjala ova druga je izgledala ko da je bila u peci, i nije bilo sanse da je ocistim, jasno se mogla osetiti razlika prilikom repetiranja izmedju ta dva pistolja. Jedino sad da razlog nije nesto drugo, ali mi nije izgledalo tako. Pistolj je funkcionisao, ali je bio u uzasnom stanju.
ZORANNS83:pa sto se vise taloga skupi na opruzi, to ce za nju trebati veca sila da je nategne... o tome pricam non stop, sta tu nije jasno? zna u ratnim uslovima i blata da bude unutra, a kamoli cega drugog...
hektorius:To se desi kod oruzja koja se dugo ne ciste, ja sam imao dve potpuno iste Zbrojovke 7,65mm, jedna moja a druga pronadjena, ova druga je bila u jako losem stanju, cev je bila extremno jako nagrizena, spolja je isto bila komplet neodrzavana, a obe opruge su se razlikovale ko nebo i zemlja. Dok se moja opruga sjala ova druga je izgledala ko da je bila u peci, i nije bilo sanse da je ocistim, jasno se mogla osetiti razlika prilikom repetiranja izmedju ta dva pistolja. Jedino sad da razlog nije nesto drugo, ali mi nije izgledalo tako. Pistolj je funkcionisao, ali je bio u uzasnom stanju.