problemce....

htjela sam da kazem duki da sa tvojih 18cm visine pardon..duzine..:eek: treba da te respektuju i ovi stariji ovdje:mrgreen:...ravnopravan si iako si maloljetan, stoga dobrodosao u klub forumskih bikonja..

ovaj hvala,ali ne ulazi mi se u klub. . .

nema veze sto sam maloletan,koliko znam forum nije zabranjen za mladje od 18,vec se upozorava da je dozvoljen i postoji sadrzaj koji nije prikladan za mladje od 18....

ovaj hvala,ali ne ulazi mi se u klub. . .

nema veze sto sam maloletan,koliko znam forum nije zabranjen za mladje od 18,vec se upozorava da je dozvoljen i postoji sadrzaj koji nije prikladan za mladje od 18....

E bas nista ne razumes, vidis da te navlaci da joj posaljes pp i istorbas je negde u sumarku, kao vuk crvenkapu, dok je dere u grmlju sve kolace za baku je pogubila koliko je tresla kotaricom od srece.

E bas nista ne razumes, vidis da te navlaci da joj posaljes pp i istorbas je negde u sumarku, kao vuk crvenkapu, dok je dere u grmlju sve kolace za baku je pogubila koliko je tresla kotaricom od srece.

:rotf:ti si mnogo preverzan ja ne kapiram kako te ona fina cura trpi...

....a nemam baku (i nijesam sklona pedofiliji:mrgreen:) ...inace bi se moglo nesto iskmobinovat..hahahah..:rotf::mrgreen:

e ovako:juce sam se "mazio" sa curom...znate ono kao pocela da mi drka,ali iz odredjenih razloga nije dovrsila:dash:

e sad,posle nekih sat vremena,mene je poceo da boli bip,bip tako strasno da mi je doslo da vristim:sad2: i taj nenormalni bol je trajao oko 2 sata dok ga nisam sam lepo izdrkao...

e sad,procitah da ako se odnos prekine pre svrsa ,moze katastrofalno mnogo da boli. . .

da li je to bilo i sa mnom?

ne, to nije definitivno bio slucaj sa tobom.

Back