elekta
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Šta ti je dobra cura. Ma nije bik, bikčina
![]()
ne sumljam

e trebao bi da ga prekrstis u konjcina...ili konjina..

mozda se poveca potraznja pa tad vise neces imati kad gubiti ovoliko vrijeme ispred kompa..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti je dobra cura. Ma nije bik, bikčina
![]()
ne sumljam
e trebao bi da ga prekrstis u konjcina...ili konjina..
mozda se poveca potraznja pa tad vise neces imati kad gubiti ovoliko vrijeme ispred kompa..![]()
ej aj pliz preformulisi post vidim da se radi o meni,alista si htela da kazes:
htjela sam da kazem duki da sa tvojih 18cm visine pardon..duzine..treba da te respektuju i ovi stariji ovdje
...ravnopravan si iako si maloljetan, stoga dobrodosao u klub forumskih bikonja..
htjela sam da kazem duki da sa tvojih 18cm visine pardon..duzine..treba da te respektuju i ovi stariji ovdje
...ravnopravan si iako si maloljetan, stoga dobrodosao u klub forumskih bikonja..
ovaj hvala,ali ne ulazi mi se u klub. . .
nema veze sto sam maloletan,koliko znam forum nije zabranjen za mladje od 18,vec se upozorava da je dozvoljen i postoji sadrzaj koji nije prikladan za mladje od 18....
ovaj hvala,ali ne ulazi mi se u klub. . .
nema veze sto sam maloletan,koliko znam forum nije zabranjen za mladje od 18,vec se upozorava da je dozvoljen i postoji sadrzaj koji nije prikladan za mladje od 18....
E bas nista ne razumes, vidis da te navlaci da joj posaljes pp i istorbas je negde u sumarku, kao vuk crvenkapu, dok je dere u grmlju sve kolace za baku je pogubila koliko je tresla kotaricom od srece.
neka hvala,ima opasnog muzica/deckica....![]()
Ma ne meni. Zahvali se njoj i reci joj da dodje za godinu dana, kad muz/deckic ne bude vise opasan.![]()
E bas nista ne razumes, vidis da te navlaci da joj posaljes pp i istorbas je negde u sumarku, kao vuk crvenkapu, dok je dere u grmlju sve kolace za baku je pogubila koliko je tresla kotaricom od srece.
ok.....
ti si mnogo preverzan ja ne kapiram kako te ona fina cura trpi...
....a nemam baku (i nijesam sklona pedofiliji) ...inace bi se moglo nesto iskmobinovat..hahahah..
![]()
ma ne dule, zahvali se sinnketu..ipak je on izmislio tvoje proporcije...![]()
Trpi me zato sto sam joj dozvolio da me trpi.
Ma naravno to ti kazem, pica sto je starija sve vise svrbi.![]()
e ovako:juce sam se "mazio" sa curom...znate ono kao pocela da mi drka,ali iz odredjenih razloga nije dovrsila![]()
e sad,posle nekih sat vremena,mene je poceo da boli bip,bip tako strasno da mi je doslo da vristimi taj nenormalni bol je trajao oko 2 sata dok ga nisam sam lepo izdrkao...
e sad,procitah da ako se odnos prekine pre svrsa ,moze katastrofalno mnogo da boli. . .
da li je to bilo i sa mnom?
ne, to nije definitivno bio slucaj sa tobom.
A koji bi to bili ordedjeni razlozi zbog kojih nije dovrsila![]()