Problem

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.019
Dragi forumasi..
Evo da vam pisem kratko pismo ..;)

Verujem da ovde ima raznih i sa puno iskustva u mnogo cemu u sta se uverio ovih niz godina. :lol:

Da ne ispadne da se hvalim al jbg i ja sam ljudsko bice iako sve moje postove shvataju kao zezanje,a ovaj put sam jako ozbiljan.
Neznam sta mi je al me to vec brine zbog donjeg vesa najvise ..da se odmah razumemo ;)

Odkad znam za sebe vecinu dana mi je podignut,,raste i raste,steze me u uskom dzinsu a ponekad me i blam je se vidi budza podignutog a da nije prikladno mesto.
Zaboravi se jbg..Sedis i slucajno se malo nagnes unazad,ili ti se povuce odelo na gore kad ono ispadne i vidi se da je podignut :rumenko:

Najveci problem je povecani libido jer je non stop vlazan i to izaziva jako neugodan osecaj tako sto nesvesno stavis ruku i pokusavas preko odela da ga pocesas i na neki nacin obrises I
jedva cekas momenat da ga bacis u neki lavabo ako si odsutan od kuce i operes ga na brzinu.

Ima li leka za to ili mozda obrezivanje resava sve.. :hvala:

Poslednja izmena:
Dragi forumasi..
Evo da vam pisem kratko pismo ..;)

Verujem da ovde ima raznih i sa puno iskustva u mnogo cemu u sta se uverio ovih niz godina. :lol:

Da ne ispadne da se hvalim al jbg i ja sam ljudsko bice iako sve moje postove shvataju kao zezanje,a ovaj put sam jako ozbiljan.
Neznam sta mi je al me to vec brine zbog donjeg vesa najvise ..da se odmah razumemo ;)

Odkad znam za sebe vecinu dana mi je podignut,,raste i raste,steze me u uskom dzinsu a ponekad me i blam je se vidi budza podignutog a da nije prikladno mesto.
Zaboravi se jbg..Sedis i slucajno se malo nagnes unazad,ili ti se povuce odelo na gore kad ono ispadne i vidi se da je podignut :rumenko:

Najveci problem je povecani libido jer je non stop vlazan i to izaziva jako neugodan osecaj tako sto nesvesno stavis ruku i pokusavas preko odela da ga pocesas i na neki nacin obrises I
jedva cekas momenat da ga bacis u neki lavabo ako si odsutan od kuce i operes ga na brzinu.

Ima li leka za to ili mozda obrezivanje resava sve.. :hvala:

giphy.gif

Vidite dame sta je pravi forumas. :super:

Kako kaze Bole iz Crnog Gruje: "Nek' strci dok strci".
Ako ti je tolika frka, ti neke sire pantalone, ili cesce prazni masinu kada ides napolje.

Ili ti lepo, brom u vodu, ko u vojsci, da se ne dize.

giphy.gif

Vidite dame sta je pravi forumas. :super:

Kako kaze Bole iz Crnog Gruje: "Nek' strci dok strci".
Ako ti je tolika frka, ti neke sire pantalone, ili cesce prazni masinu kada ides napolje.

Ili ti lepo, brom u vodu, ko u vojsci, da se ne dize.

ima i drugih opcija sec sesc secs secs:rotf:
jbt gorecu u paklu:rotf:

- - - - - - - - - -

Nisam kopirao ,sve je istina blesavkoo..:lol:

msm kad sam ti rekal da napsises da si sex bog nisam mislila ceo esej:rotf:

Poslednja izmena:
nije lepo kopiras teme pa zar nje vec bila jedna na ljsu sa tim imam motku od 3metra i sl...:rotf:
msm teska su vremena stigla za forumase :mrgreen: cccccc....

- - - - - - - - - -

al on bi tamo ciljao pre na doktorke nego na lek:lol:

:lol:

Nema doktorka, samo doktor sa 'ajduckim brkovima moze da mu pomogne :mrgreen:

Inace ta tronoga tema je jos uvek aktuelna ako te zanima.

msm zar sve te silne komsinice pekarke koleginice mame doktorke i sve dr ne mogu da ti priskoce kad treba,msm sveta je to duznost sluzeci tebi sluze i zemlji:rotf:
Kad se on podigne i na dobru guzu,i na lep osmeh,ebozovan pogled..:rumenko:
Moguce je, ali nije vreme da se rizikuje i tek tako ubaci i isprazni..posle nastupaju i ogromni problemi jbg.:sad2:

ima i drugih opcija sec sesc secs secs:rotf:
jbt gorecu u paklu:rotf:

:mrgreen:

Neces bebi drugare :mazi:
Dok stignes tamo posle mene bice...

hell-frozen.jpg

- - - - - - - - - -

Kad se on podigne i na dobru guzu,i na lep osmeh,ebozovan pogled..:rumenko:
Moguce je, ali nije vreme da se rizikuje i tek tako ubaci i isprazni..posle nastupaju i ogromni problemi jbg.:sad2:

Kako reaguje na vetar?
Cuo sam da oce i na to da... slusa himnu :rumenko:

Back