Problem!!!

jovana20

Početnik
Poruka
1
Danas sam imala ispit, izuvkla sam jedino pitanje koje nisam naucila i naravno nisam polozila. Jednostavno mi nije jasno zasto uvek JA moram da se namucim duplo vise od ostalih da bih polozila i to za ispite koji ne zahtevaju puno. Nmg da ucim malo, a da polazem kao drugi, bez mng truda. A takvih primera ima puno. Prosto mislim da mozda nisam sposobna za ovo...

Lepo odes na trcanje, i kada budes malo dalje od grada ili u nekoj sumi izderes se, izbacis sve iz sebe negativno, po mogucstvu (lupis sebi samar) :D i nastavis da trcis, dodjes kuci istusiras se hladnom vodom (hladna voda sve resava) i lepo kazes decku, roditeljima, braci sestrama da ces naredni period biti zauzeta ucenjem da te maksimalno iskuliraju i da te ne ometaju, sednes u sobu, obrises fejs i ostale drustvene mreze, obrises ako imas te neke igrice, sve sa desktopa obrises i konacno zagrejes stolicu i ucis sva pitanja (zavisno od predmeta). Da vidis kako se onda ne stresiras oko toga koje ces pitanje dobiti, da li ces ga dobro uraditi itd.

Samo napred!

Back