Problem :(

Nina321

Početnik
Poruka
10
Kompjuter mi i nije nesto spor kada ga koristim za neke sitnice kao sto je kucanje u Wordu, Excelu.. i tako to ali je prilicno spor za igricu Sims verovatno jer je igrica bas jaka. E sada ono sto mi stvarno predstavlja problem jeste internet. Google, Facebook i svi sajtovi su mi normalne brzine ali skidanje filmova je strasno sporo. Narocito kada je preko torrenta, skida se i do dve nedelje. I spor mi je Youtube, kada treba da cujem neku pesmu cekam pola sata da iscuri ono crveno ili ce da koci. Kada mi je neki covek iz oglasa dizao sistem sve je stavio na Lokal disk C, sto znaci da kod mene Lokal disk D ne postoji. Da li to moze da smeta? Jel ima neke veze sa svim ovim? Ako ima, da li moze neko da mi kaze kako da "napravim" Lokal disk D? Hvala unapred. :):whistling:

Inace, kompjuter mi je pentium 3, a internet je brzine 7.2 mbps... Drugarica ima isti internet ali joj je brzi mnogo. Njoj se film preko torenta skine za 20 minuta a meni za dve nedelje.... To je jedino sto znam u vezi svog kompjutera .. :S

Poslednja izmena:

Back