DeXa
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Kupio sam pre manje od dve nedelje laptop, platio ga posteno 50000 u kesu, ali ima jednu malo manu, desni CTRL taster se ponekad zaglavi ispod desnog shift tastera.Ostane u nekom polupolozaju izmedju pritisnutog i nepritisnutog tastera.a i ovako se vidi da za milimetar strci u odnosu na ostale tastere.
Bio sam danas u toj radnji i rekli su mi da donesem u ponedeljak prepodne, pa da posaljemo za BG (posto sam iz Nisa)...
Ne znam sta da radim, da li da nosim i cekam desetak dana da mi vrate lap top, ili da da se pozivam na Zakon o zastiti potrosaca, posto mislim da postoji neka zackoljica i da imam pravo da mi vrate novac ili da mi zamene za isti laptop u roku od 20 dana???
Ajte pomoci, ne znam sta da radim, znam samo da sam mnogo veliki maler
Bio sam danas u toj radnji i rekli su mi da donesem u ponedeljak prepodne, pa da posaljemo za BG (posto sam iz Nisa)...
Ne znam sta da radim, da li da nosim i cekam desetak dana da mi vrate lap top, ili da da se pozivam na Zakon o zastiti potrosaca, posto mislim da postoji neka zackoljica i da imam pravo da mi vrate novac ili da mi zamene za isti laptop u roku od 20 dana???
Ajte pomoci, ne znam sta da radim, znam samo da sam mnogo veliki maler