PROBLEM !!!!

• Začetnik teme Začetnik teme DeXa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DeXa

Zainteresovan član
Poruka
287
Kupio sam pre manje od dve nedelje laptop, platio ga posteno 50000 u kesu, ali ima jednu malo manu, desni CTRL taster se ponekad zaglavi ispod desnog shift tastera.Ostane u nekom polupolozaju izmedju pritisnutog i nepritisnutog tastera.a i ovako se vidi da za milimetar strci u odnosu na ostale tastere.
Bio sam danas u toj radnji i rekli su mi da donesem u ponedeljak prepodne, pa da posaljemo za BG (posto sam iz Nisa)...
Ne znam sta da radim, da li da nosim i cekam desetak dana da mi vrate lap top, ili da da se pozivam na Zakon o zastiti potrosaca, posto mislim da postoji neka zackoljica i da imam pravo da mi vrate novac ili da mi zamene za isti laptop u roku od 20 dana???

Ajte pomoci, ne znam sta da radim, znam samo da sam mnogo veliki maler:(

Ts ybg dve nedelje..sto nisi otiso odma ako si primetio..mislim da je zamena do 7 dana..ono kao da vidimo neki drugi..nije isti slucaj..odmah zamena..ne znam ja ne bih mirno spavao dok to ne resim tako da mora slanje..a to moze da potraje do 45 dana po zakonu..stoke vise njih stite nego potrosace

Mora da imas garatni list....U njemu su klauzule prilkom kvara uredjaja....Pre kupovine uvek ga dobro procitaj...Verovatno ce po tom ugovoru besplatno ti otkloniti kvar...Procitaj sta ti pise u garatnom listu..

@georgejuneFora je sto nisam odmah primetio, tako da sam tek sad otisao, ali definitivno necu da se smirim dok mi ne srede to, nema smisla.

@KianyRiws Pa to i planiram da uradim, pomenucu zakon kad ga budem nosio, mada cisto sumnjam da ce to pomoci, samo ce jos da me vise vozaju, a ko ce da se macuje sa inspekcijama.a i po klauzuli iz garancije rok za zamenu je 7 dana, tako da sada mogu da se oslonim samo na garanciju koja je hvala Bogu 3 godine..

@SPAVAC1, ima klauzula, rok je 7 dana da mi zamene novim, tako da u principu ostaje mi da cekam dok mi ne vrate komp, a samo cekam da mi ne priznaju garanciju, posto je to, jel te TASTATURA, po njoj se kuca i tako dalje, normalno da otkaze (ako mi to kazu, dobice laptop u facu)

I dalje ne znam sta da radim, besan sam jer sam dao vise para da bih uzeo DELL racunar i da ne brinem a ispao sam magarac.

@georgejuneFora je sto nisam odmah primetio, tako da sam tek sad otisao, ali definitivno necu da se smirim dok mi ne srede to, nema smisla.

@KianyRiws Pa to i planiram da uradim, pomenucu zakon kad ga budem nosio, mada cisto sumnjam da ce to pomoci, samo ce jos da me vise vozaju, a ko ce da se macuje sa inspekcijama.a i po klauzuli iz garancije rok za zamenu je 7 dana, tako da sada mogu da se oslonim samo na garanciju koja je hvala Bogu 3 godine..

@SPAVAC1, ima klauzula, rok je 7 dana da mi zamene novim, tako da u principu ostaje mi da cekam dok mi ne vrate komp, a samo cekam da mi ne priznaju garanciju, posto je to, jel te TASTATURA, po njoj se kuca i tako dalje, normalno da otkaze (ako mi to kazu, dobice laptop u facu)

I dalje ne znam sta da radim, besan sam jer sam dao vise para da bih uzeo DELL racunar i da ne brinem a ispao sam magarac.

Ne bih da ti stajem na zulj, ali sto si dao vise para za dell? Sto nisi jurio tosibu ili asus? Pokusaj ovo sto su te vec savetovali, ali nemj da se nerviras, ipak je to samo jedno dugme...

@dulebass Ma gledao sam i Toshibe i Asuse ali kako sam ranije imao dell-a i bio prezadovoljan rekoh da opet kupim istu marku da me ne boli glava.U ponedeljak cu da pokusam sto ste mi predlozili...

Back