Проблем!

_jordan_

Primećen član
Poruka
822
Поздрав људи...

Имам један проблем, па се надам да можете да ми помогнете :(

Бавим се кошарком 8 година. Играо сам велике утакмице али не толико велику колику ћу сад у недељу... Овако, играм за школу финале градског првентсва и сад ми то представља проблем..
1. Играћу у Хали Чаир пред много људи
2. Доћиће наставници, директори,родитељи и остали пријатељи
3. СВИ ОЧЕКУЈУ ОД МЕНЕ ДА РЕШИМ УТАКМИЦУ И ДА ОСВОЈИМО ТО, И ТО ЈЕ ОГРОМАН ПРИТИСАК! :dash:

Па зато, молим Вас, да ми некако помогнете, саветима, предлозима или нешто тако јер је мени стварно битно да победим али да немам трему!

Хвала унапред! :bye:

П.С. Извините ако има неких грешака, ја се и сад тресем и имам трему :( :(

Па надам се да ће трема проћи...ал' кад смо играли полуфинале, ус*о сам се...

Samo se opusti...i ovako većina ljudi koja dođe ti je verovatno poznata...

Razmišljaj samo o tekmi...i ne gledaj tribine...

Znam da je lako reći...al' proći će ti to vremenom, i normalno je da imaš malo tremu...

To sve zavisi od coveka do coveka, od njegove prirode.....
Meni je recimo pomoglo nesto sto bi kod dosta njih proizvelo suprotan efekat.
Kaze mi drugar(stariji od mene dve godine), dok smo igrali juniorsku ligu, ja sa 14 on sa 16, da kada sutira slobodna bacanja uvek zamisli da je finale svetskog prvenstva sekund do kraja i poen razlike za protivnika.........I zamisli sramote da promasis bacanja.....
Meni je uistinu pomagalo, i veoma sam se dobro i lako koncentrisao misleci na taj nacin.....
Mozda moze da pomogne, tako sto ces igrati za nekog posebnog taj dan.
Za neku dobru ribu koja ti se svidja...
Igras za nju, ostale tretiras kao da ih i nema......
stvori svoj svet...Lopta, utakmica, ti i devojka.....

Finale gradskog prvenstva?
Za 8 godina najvaznija utakmica?
U napredovanju u kosarci, u "statusu" u gradu, koji se reflektuje na status u kosarkaskoj ekipi, za mene su cesto mnogo mnogo vazniji bili neki basketi tri na tri...
Posebno od prvenstva grada......To cak nije niko ni gledao......
Ali smo zato imali prvenstvo izmedju razreda u gimnaziji, ciji je finalni turnir(pobednici sve cetiri godine igraju liga sistem, pa prva dva finale) umelo da gleda i preko 1500 gledalaca.
E, to je bio dozivljaj.........

Хвала у сваком случају, сутра је утакмица па... НАДАМ СЕ ДА ЋУ САВЛАДАТИ ТРЕМУ И ПОБЕДИТИ!

Модератор може да избрише тему!

hahaha gradsko iz basketa lol 3 godine sam bio tamo,2 puta u finalu,to ti je žešća sprdnja,sudije su neki slepci,igra se 2 x 10 prljavo... Ako ti je to najvažnija utakmica onda za*ebi basket

Back