problem

Uplasila bih se za njegovo zdravlje i zivot.
Plakala bih, to bi me mnogo pogodilo, narocito ako je to krio od mene, cutanjem o tome bi ozbiljno rizikovao da zauvek izgubi moje poverenje.
Ne bih ga ostavila, bila bih uz njega i molila ga da preduzme sve korake potrebne da prestane i pregleda se.

Da mi je to cak i neki decko kojeg ne volim, ja ga kao covek, a ne samo kao devojka, ne bih mogla ostaviti na cedilu.

:worth::worth::worth:

upravo to...Kao covek. kad nekog prestanesh da volis,to ne znaci da treba da izgubish svaki obzir prema njemu,da te ne zanima jel ziv ili mrtav,da li mu je dobro ili ne...Kad prestanesh da budes neciji decko,ili necija devojka,to ne znaci da treba da prestanesh da pokazujesh zabrinutost,empatiju ili bilo koje emocije prema toj osobi,a ako se neko ponasha covechno prema drugom ljudskom bicu samo jer voli,a posle,kad je druga polovina u nevolji,da se ophodi prema njemu kao pokislom keru...A mrzim takve osobe,takvu hladnocu,a vidjala sam je,i kad su u braku,i razvedu se,i on nju ostavi,ode sa svim,a ona ostaje sama da skapava od gladi,u problemima od zdravlja do posla a druga strana je.....nema na patnju. Gradili su jedan zivot zajedno,i on je ostavio da potone,kao da su bili neshto usputno,neka afera,zajedno tri nedelje a ne pola jednog zivota..Jadno i bedno. Da sam ja u takvoj vezi { a bila sam cetso pusta} mene bi taj kolektivni nemar najvishe povredio i slomio srce...jer bi eho samog kraja pokazao..koliko sam mu zapravo znacila. Jer se pravi kalibar necije licnosti { bar ja verujem } spozna i pokaze u punom sjaju na kraju svega. Ne na pocetku,kada je sve bajno i gde je lako biti fin,vec na kraju,kada nishta nije lepo,kada je sve mucno,kada je teshko,kada lepote nema na vidiku,kada je svo sivilo..

Poslednja izmena:
to je tipicna zamka, slicno sa alkoholizmom. kao: promenice se on, obecao mi je, pokusava...bla bla...
pa na kraju ili i druga strana postane isti zavisnik ili ode u bestraga, ali tek sto je nervno pokidana i sjjjebana u glavu.

Back