Stranger2973
Primećen član
- Poruka
- 756
Imam jedan problem(sto i pise u naslovu teme)...Mozda ce vam biti poznat...
Bio sam vukovac u osnovnoj sve je islo glatko.
Upisem ja Pozarevacku gimnaziju,drustveno-jezicki smer i bude mi maltene kao i u osnovnoj dobro.Imao sam dobre ocene,iz prirodnih nauka nesto losije ali opet odlican.
Nakon prvog tromesecja prebacim se u smederevsku gimnaziju,isti smer.Razlog prebacanja je taj sto sam patio mnogo za osnovnom a skoro svi moji drugovi i drugarice iz osnovne su isli u Smederevo u skolu pa bih se svakog dana vidjao sa njima.Medjutim tu je sve krenulo lose,na polugodistu sam bio nedovoljan sa kecom iz fizike a i bez tog keca bih bio vrlo dobar.
Ovo sto sledi se ne vidja cesto.
Kad je pocelo drugo polugodiste prve godine VRATIM SE JA U POZAREVACKU GIMNAZIJU,sto je tada sve iznenadilo,cak su mi se i neki smejali zbog toga.Ja sam se vratio jer su profesori mnogo korektniji i bolji nego ovi u Smederevu(bez uvrede) a i zbog keca iz fizike.
Nadao sam se da ce opet sve da se vrati na staro,da cu popraviti ocene itd.
Sad sam druga godina(i dalje u Pozarevcu) i ja otkad sam se vratio nisam povratio tu radnu naviku koju sam imao pre nego sto sam se prebacio.
Prvu godinu sam zavrsio sa prosekom 3,8 a i sad sam tu negde,mozda malo bolje.
Svi mi pricaju:Zasto nemas dobre ocene kad ti MOZES a NECES
Ja veoma brzo ucim ali su mi motivacija i koncentracija = 0
Nema dana da ja ne pomislim kako cu da upisem filoloski fakultet(engleski jezik) sa ovakvim prosekom.Da li cu moci da upisem zeljeni fakultet?Zasto sam toliko opsednut ocenama a nemam motivaciju?Sta ili koga da krivim za takav preokret?Sta ako odem u fizikalce nakon gimnazije?Ja za to definitivno nisam.Sve ovo ja pitam sebe svakog dana ali nikako da se,da kazem,uozbiljim.
Bio sam vukovac u osnovnoj sve je islo glatko.
Upisem ja Pozarevacku gimnaziju,drustveno-jezicki smer i bude mi maltene kao i u osnovnoj dobro.Imao sam dobre ocene,iz prirodnih nauka nesto losije ali opet odlican.
Nakon prvog tromesecja prebacim se u smederevsku gimnaziju,isti smer.Razlog prebacanja je taj sto sam patio mnogo za osnovnom a skoro svi moji drugovi i drugarice iz osnovne su isli u Smederevo u skolu pa bih se svakog dana vidjao sa njima.Medjutim tu je sve krenulo lose,na polugodistu sam bio nedovoljan sa kecom iz fizike a i bez tog keca bih bio vrlo dobar.
Ovo sto sledi se ne vidja cesto.

Nadao sam se da ce opet sve da se vrati na staro,da cu popraviti ocene itd.
Sad sam druga godina(i dalje u Pozarevcu) i ja otkad sam se vratio nisam povratio tu radnu naviku koju sam imao pre nego sto sam se prebacio.
Prvu godinu sam zavrsio sa prosekom 3,8 a i sad sam tu negde,mozda malo bolje.
Svi mi pricaju:Zasto nemas dobre ocene kad ti MOZES a NECES
Ja veoma brzo ucim ali su mi motivacija i koncentracija = 0
Nema dana da ja ne pomislim kako cu da upisem filoloski fakultet(engleski jezik) sa ovakvim prosekom.Da li cu moci da upisem zeljeni fakultet?Zasto sam toliko opsednut ocenama a nemam motivaciju?Sta ili koga da krivim za takav preokret?Sta ako odem u fizikalce nakon gimnazije?Ja za to definitivno nisam.Sve ovo ja pitam sebe svakog dana ali nikako da se,da kazem,uozbiljim.