Problem Windows 8 Drajweri za Graficku Kartu

• Začetnik teme Začetnik teme aco77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aco77

Početnik
Poruka
10
pozz

e ovako imam jedan veliki problem,imam laptop msi cx605 koji ima garficku kartu Amd Ati Hd 5470 seriju 1 Gb DDR3

Naravno njih Windows 8 prepozna I to radi extra,ali kada odem na njihov oficijalni sajt I skinem orginalne drajvere sa catalistom,pomocu njihovog programa za automatsko prepoznavanje I download.
lijepo ih skine negdje oko 150 mb naravno zadnju verziju,odradim instalaciju koja traje oko 4 min,u procesu instalacije ekran po crni 2-3 puta,i vidi se da nesto odradjuje,kada zvarsi instalaciju ne trazi restart I to me brine.
Pokrenem ja catalyst ali mi laptop posle odredjenog vremena zaledi,moram cekati po 5 min,onda mi javi poruku da display drajver stoping working,opet on dodje sebi,malo radi,onda zaledi skroz,posle ga moram rucno gasiti.
Inace operativni system je Window 8 Pro 64 bitni,i drajvere skidam za 64 bitnu instalciju,ne znam sta vise da uradim,nisam lajik,jer sam prije 2 godine imao isti slucaj sa Windows 7,preko automatskog downloada,onda sam ja negdje uspio naci drajvere koju su bili ok,jer mi je na kraju trazio restart,mislim da uvijek laptop mora traziti restart nakon instalcije,jer znam da posle toga sljaka ok.
Jel imao ko slican problem,i kako da rijesim to,gdje da trazim drajvere kad mi odmah ponudi amd atijev sajt koji automatski nadje drajvere za njih,al meni prave problem?

pozz

e ovako imam jedan veliki problem,imam laptop msi cx605 koji ima garficku kartu Amd Ati Hd 5470 seriju 1 Gb DDR3

Naravno njih Windows 8 prepozna I to radi extra,ali kada odem na njihov oficijalni sajt I skinem orginalne drajvere sa catalistom,pomocu njihovog programa za automatsko prepoznavanje I download.
lijepo ih skine negdje oko 150 mb naravno zadnju verziju,odradim instalaciju koja traje oko 4 min,u procesu instalacije ekran po crni 2-3 puta,i vidi se da nesto odradjuje,kada zvarsi instalaciju ne trazi restart I to me brine.
Pokrenem ja catalyst ali mi laptop posle odredjenog vremena zaledi,moram cekati po 5 min,onda mi javi poruku da display drajver stoping working,opet on dodje sebi,malo radi,onda zaledi skroz,posle ga moram rucno gasiti.
Inace operativni system je Window 8 Pro 64 bitni,i drajvere skidam za 64 bitnu instalciju,ne znam sta vise da uradim,nisam lajik,jer sam prije 2 godine imao isti slucaj sa Windows 7,preko automatskog downloada,onda sam ja negdje uspio naci drajvere koju su bili ok,jer mi je na kraju trazio restart,mislim da uvijek laptop mora traziti restart nakon instalcije,jer znam da posle toga sljaka ok.
Jel imao ko slican problem,i kako da rijesim to,gdje da trazim drajvere kad mi odmah ponudi amd atijev sajt koji automatski nadje drajvere za njih,al meni prave problem?
Kada ti iskoci display driver has stopped wotking, znaci da si klokovao graficku i da treba da vratis klokove na default.
Isto tako moze biti problem i do drajvera, ali sam 90% siguran da je do overkloka.
Udji u catalist, preformance, graphics overdrive i probaj da stavis klokove na default.

Kada ti iskoci display driver has stopped wotking, znaci da si klokovao graficku i da treba da vratis klokove na default.
Isto tako moze biti problem i do drajvera, ali sam 90% siguran da je do overkloka.
Udji u catalist, preformance, graphics overdrive i probaj da stavis klokove na default.

ma kakvi druze klokovana,nisam to radio,inace latop mi je star manje od 2 godine,kupio sam ga novog,i kod mene je cijelo vrijeme,imao sam par pehova,prvo mi riknula baterija nije bio ni godinu dana star,i prije 2 mjeseca hard disk,pomalo sam razocaran u msi,a djelovo mi je extra kad sam htio da uzmem novi,zbog konfiguracije I svega ostaloga.
sada mi se to isto desvava I pod drajverima koje sam windows nadje,znaci zaedi,mis mi radi,al nemogu da radim snjim normalno,pokusam da ga refresujem onaj tekst ostane na ekranu,dok ne prodje 5 minuta.
prvo sam pomislio da nije radi misa jer mi se prvi put to desilo dok je bio prikljucen mis sa usbo-m,ali nije,evo dok ovo pisem,prije 10 minura mi se isto desilo...
kao sto sam vec napisao koristim windows 8 pro final edition.
dal je obavezno da masina trazi restar nakon instalcijew drajvera za grficku,iz mog iskustva jeste,jer uvijek kada tako bude,sve sljaka extra.
I jos jednom napominjem kako da ne odgovaraju drjveriza njihove oficijalne stranice koje sam ronadje autommatski sowtwer,i zasto ne trazo restart na kraju,iako se tokom procesa instalcije 2 do 3 puta ekran pocrni,kao da je sve ok?

Pozdrav ljudi. Imam jedan poblem, pre par dana sam od druga uzeo igru Allods, instalirao sam je lepo ali cim treba da kreenem da igram ukoci se sve, sve odjednom stane, cela igrica. Pre ulaska u igru, daje mi se obavestenje da treba da skinem drajvere za graficku karticu. A posto je moja integrisana ja stvarno ne znam koji su drajveri u pitanju. Ako neko moze da mi pomogne da mi posalje link ili objasnjenje kako da skinem drajvere i koje. Hvala unapred.

Back