Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Dobro jutro
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/pr...ski-davili-psa-sajlom-uznemirujuci-foto/61039
Glavna poenta (a ima i sporednih, zavisi kako ko čita i sa kojim virtuelnim ciljem) prenosa linka ove priče je da šinteri u Beogradu rade, te da se postavljač teme može njima obratiti u cilju vrlo efikasnog rešavanja problema sa agresivnim psima litalicama. Kao što vidimo, ima raznih ljubitelja pasa, kao i neljubitelja. I to je istina, kao i to da svakako ima agresivnih pasa litalica, baš kao što ima i agresivnih ljudi.
U svakom slučaju, bilo ljudska ili pseća, agresivnost prema drugima nije dobra, ni u realnom, ni u virtuelnom svetu.
Video sam link, ne opravdavam ponašanje šintera, ali isto tako bih lepo ovoj gospođici tog psa ubacio u stan, pa se lepo brini o njima. Moja dva prijatelja imaju ujed psa, jedan za usnu, drugi za nogu, moja majka ima ujed doduše ujeo je za pantalone, nije zahvatio nogu, sestra mi je napadnuta, zet mi je napadnut, juče sam gledao kako skaču na komšiju, laju, danas sam u radnji pitao šta se dešava sa njima, žena kaže "ne znam, zvali su ljudi stalno, ali ništa se ne dešava, par ljudi mi je već reklo da su ih napali", itd, itd...
Zvali su i šintere, i komunalce, i običnu policiju, policija viče da nadležnost nije njihova, šinteri dođu, ako ih ne vide u trenutku oni odu, i tako u krug.
A ja samo ne želim da neko govori kako "patološki mrzim nekoga", neko živo biće, i da u to ime otvaram teme kako bih poveo neki pokolj, ne daj Bože.
Ja samo želim bezbedno okruženje, kao i to da ne moram brinuti da li će mi se neki član porodice vratiti kući istraumiran i bez butine.