Problem u vezi

Prevaru moze iskreno da oprosti samo zena koja ne voli i kojoj nije stalo...

Kada je ljubav dovoljno jaka SVE SE MOZE. Ljubav cini cuda od ljudi. Od ljubavi jake nema nista jace. Ne moze biti jaci ni ego ni ponos. Ukoliko jeste jace bilo sta drugo - onda ta ljubav i nije bila tooooliko jaka. Mozda jeste bila jaka, ali opet ne ona prava i najjaca ikada.

Vecina ljudi nije ni osetila takvu ljubav. A tragaju za tim svi. Kroz filmove, knjige, prozu, poeziju, muziku, slikanje, posmatranje prirode....posmatranje srecnih parova....Idealizacije vrse...mastaju.... Sve radi toga.

A znate sta - to postoji. Ali nema za sve. Kao i Ferari. Postoji, i vozi ga neko. Ali ne mozemo svi. Neki nece nikada. Neki imaju samo i biciklo. A neki cak ni to. Nazalost to je zivot.

Situacija sa ovom curom je i vise nego slozena, i retko ko je moze razumeti. Ja npr razumem u trenucima koliko je ne razumem, odn koliko je tesko razumeti istinski situaciju njenu, a i bilo koju drugu. To je toliko umrseno da ti dodje da probusis glavu busilicom u tom trenutku kao glavni junak filma Pi, samo da to prestane.

Ja navijam za njih. Odn za nju, za ono sto istinski zeli. Ako ona nesto zeli, a zeli i on, ali iskreno najisrenije autenticno a neka spoljasnja varijabla im jj.ebe koncepciju i ne da mira, kao i njihov neki unutrasnji psiholoski nedostatak (neproduktivne emocije, sujeta, inat, ego, impulsivnost, iracionalne misli, narcisticki dubinski nasrtaji ) zasto da robuju toj jednoj varijabli a zrtvuju se oboje, i ceo ostatak svog bica?

Zato ja navijam za nju, njih, Za onu istinsku nju. Da uradi i ostvri ono sto zaista zeli, cak i ako ima razna ometanja sto unutrasnja u sebi, sto spoljasnja van sebe, koja uticu da ne uradi ono sto istinski zeli.

Poslednja izmena:
Ljubav, khm... Oseća i ona da nešto ne štima, a ne može da formuliše tačno šta, pa joj sporadično naviru negativne emocije koje bi da potisne.
On kao toliko stariji i iskusniji prizna ničim izazvan prevaru i onda celu krivicu svali na nju i na njen manjak saradnje u seksu. Jako se kaje, suze i sve što je potrebno tehnički sad odraditi, ali nek ona razbija glavu što se to desilo i neka počne da sarađuje jer, eto, nikad se ne zna kad će on opet da prevari.

Ljubav, khm... Oseća i ona da nešto ne štima, a ne može da formuliše tačno šta, pa joj sporadično naviru negativne emocije koje bi da potisne.
On kao toliko stariji i iskusniji prizna ničim izazvan prevaru i onda celu krivicu svali na nju i na njen manjak saradnje u seksu. Jako se kaje, suze i sve što je potrebno tehnički sad odraditi, ali nek ona razbija glavu što se to desilo i neka počne da sarađuje jer, eto, nikad se ne zna kad će on opet da prevari.
Pa da, seks je precenjen i nije važan.Treba da se suši zbog nje.:super:

Pa da, seks je precenjen i nije važan.Treba da se suši zbog nje.:super:
Nek je ostavi i nađe šta mu odgovara, ne vidim gde je problem jer, slažem se, seksualna kompatibilnost nije mala stavka. A ako je već prevario i rešio da prizna onda nema plakanja, emotivnih ucena, manipulisanja. Pazi molim te, svu odgovornost svališ na nekog, ti si kriv što sam te prevario.
Kad već priznaš, to činiš jer nešto želiš da zajedno menjate, počev od sebe, priznaješ jer poštuješ partnera i daješ mu slobodu da bira dalje šta želi sa otvorenim kartama, pustiš da se klupko samo odmota, ne krckaš tuđu ličnost da bi zadovoljovio sve svoje prohteve i bio namiren kao mala beba.
Ne mogu da zamislim da to nekom uradim, a da taj neko pristane na tu igru i da se ovako preispituje.

Nek je ostavi i nađe šta mu odgovara, ne vidim gde je problem jer, slažem se, seksualna kompatibilnost nije mala stavka. A ako je već prevario i rešio da prizna onda nema plakanja, emotivnih ucena, manipulisanja. Pazi molim te, svu odgovornost svališ na nekog, ti si kriv što sam te prevario.
Kad već priznaš, to činiš jer nešto želiš da zajedno menjate, počev od sebe, priznaješ jer poštuješ partnera i daješ mu slobodu da bira dalje šta želi sa otvorenim kartama, pustiš da se klupko samo odmota, ne krckaš tuđu ličnost da bi zadovoljovio sve svoje prohteve i bio namiren kao mala beba.
Ne mogu da zamislim da to nekom uradim, a da taj neko pristane na tu igru i da se ovako preispituje.
Takva je kakva je, žensko preduzeće joj neće pomoći.

Imam 18 godina i sa deckom sam oko godinu dana.On je stariji 3god.Oboje zelimo da imamo seks, i oboje smo jedno drugom prvi.E sad, imam problem...sram me skinuti se jer dole na pocetku ili ispod stomaka malo, imam jedan ben koji je onako malo izbacen i to me jako nervira i kad se brijem dole mi stvara nekad problem.(planiram ga skinuti al ne jos jer nemam trenutno no novca a ne znam ni gde da odem, u koju bolnicu a ne mogu cekati dok ga skinem jer zelimo to sto prije). Bojim se da ce on to videti(a hoce) i ne znam sto al me sram i samo zbog tog se bojim spavati sa njim

Imam 18 godina i sa deckom sam oko godinu dana.On je stariji 3god.Oboje zelimo da imamo seks, i oboje smo jedno drugom prvi.E sad, imam problem...sram me skinuti se jer dole na pocetku ili ispod stomaka malo, imam jedan ben koji je onako malo izbacen i to me jako nervira i kad se brijem dole mi stvara nekad problem.(planiram ga skinuti al ne jos jer nemam trenutno no novca a ne znam ni gde da odem, u koju bolnicu a ne mogu cekati dok ga skinem jer zelimo to sto prije). Bojim se da ce on to videti(a hoce) i ne znam sto al me sram i samo zbog tog se bojim spavati sa njim

ma nece on ni gledati samo sto pre da ga mune

Zdravo, otvorila sam nalog na ovom forumu samo iz ovog razloga.
Ovako, imam dečka već dve i po godine, stariji je 13god od mene, nikad mi to nije predstavljalo problem, nisam sa njim zbog novca i ostalih stvari, jer ni on nije u najboljoj finansijskoj situaciji. On mi je bio prvi u svemu. Izuzetno se slažemo, imali smo možda par sitnih svađica za ove dve godine, sve do sad... Priznao mi je prevaru. Poludela sam, mesec i jače nisam znala gde se nalazim i i dalje sam u lošem stanju. Tvrdi da je sve to zato što nisam htela da poradim na našem seksu. Što i jeste tako, nikad ga nisam shvatila previše ozbiljno kada je potezao tu temu i on je jednostavno odustao. Kaže kako nije hteo da izgubi mene samo zbog te stvari, jer se nikada do sad ni sa jednom nije slagao kao sa mnom i nije želeo da dopusti da me izgubi zbog toga. Shvatam da smo oboje krivi što je došlo do toga, oprostila sam mu, počeli smo da radimo na tome i sve ide super za sad. Zna da je pogrešio, kaje se mnogo, molio me da mu dam šansu, plakao. Dala sam mu, jer bih se izjedala da nisam. Ali problem je što mi se svaki dan vrte slike prevare po glavi, i onda krenem da mu prebacujem, plačem, nerviram se. Onda me on smiri, bude sve super, i onda ponovo ista priča. Ne znam šta da radim, mnogo se plašim da se to ne desi ponovo. Da li imate neki savet, neko slično iskustvo? Pisala sam i na drugim forumima, ali tu su me samo ispljuvali...

Verovatno imas onaj sindrom osecaja krivice nametnutog preko verskih ubedjenja. Bio bas juce neki tekst u novinama o devojci kojoj je pukla veza jer se nije upustala u seksualni odnos.

Back