Problem u gimnaziji, zbog premestanja u drugo odeljenje.

marko1997

Početnik
Poruka
5
Zdravo :) Idem u prvi razred gimnazije, odeljenje 1/3, jezicki smer, ucim nemacki jezik od petog razreda. Na upisu smo imali izbor da nastavimo sa ucenjem i engleskog i nemackog jezika, ili samo jednog od ta dva, ali engleski je bio obavezan. Inace zbog engleskog sam upravo dosao u gimnaziju, zato sto ga znam vrlo dobro, iako nikad nisam isao na casove, kurseve, bilo sta, jednostavno sam gledao dosta stranih serija kada sam bio mali i to je to :)
Inace, vec nekoliko meseci zelim da se premestim u drugo odeljenje, zato sto mi moje ne odgovara, da ne pocinjem da pricam zasto, razredni staresina mi je rekao da oni uce francuski, i da je u teoriji nemoguce da se premestim tamo.
Ja sada zelim da pitam, da li je moguce da u drugoj godini prekinem da ucim nemacki, zato sto je i bio neobavezan, i smatram da ako to uradim, da cu moci da se premestim jer necu remetiti bilo kakav raspored ili takve stvari.

Zelim da pitam nekog strucnog, ako postoji ovde neko strucan, da li je moguce uraditi ovako nesto?
Nadam se da cete mi pomoci, zato sto sam u velikom bedaku jos od oktobra, kada sam skapirao da mi odeljenje ne odgovara zato sto mi se ljudi ne svidjaju uopste, i ako to mozda zvuci sebicno, verujte mi da meni uopste nije bilo lako ovih nekoliko meseci, i da ne bih zeleo da se premestam da mi nije toliko ruzno ovde gde jesam.

Tako da, nadam se da ce se naci neko ovde, ko ce moci da mi odgovori, i da mi objasni neke stvari, ako je to potrebno.
Hvala unapred!
Marko.

Ma brate, u zemlji Srbiji sve moze...
Idem isto u prvi gimnazije u NS

U nasem odeljenju se uce 3 jezika (pored engleskog) neki uce kao drugi strani jezik ruski neki francuski i neki nemacki, a nastimaju raspored kao za gradjansko i veronauku - neki imaju predcas, neki posle-cas, nekad u isto vreme u dve razlicite ucionice...

cak npr. u nasoj skoli ako u nekom razredu malo njih uci jedan jezik onda spoje 2-3 odeljenja, pa zajedno imaju cas...

tako da postoji mogucnost da imas sve casove sa tim novim razredom, osim nemackog gde ces biti spojen sa svojim razredom...

tako je bar kod nas...

Toliko od mene...

Back