Pogledajte prilog 281345
Skenirao sam drajvere sa programom radarSync i manuelno skinuo ono sto mi je preporucio a sto mi treba (direktno nisma mogao da skinem jer mi treba licenca za program) medjutim i posle toga pokazuje da mi fale ili su zastareli neki drajveri (njih 18!!) ili sta vec..........moguce je da je proble do drajvera ali...ne znam kako da ih insaliram jer ako je verujuci ovom programu fali mi dosta toga......
Nema u ovoj igrici nijedna opcija za grafiku....nije ni malo zahtevna za zeza me to mi nje jasno zasto....samo jebena strelica....
Lose sam objasnio strelica ne nestaje nego se zakoci na 1-2 sekunde pa se pomeri i tako stalno.....nemoguce je igrati....imam i druge igre ali radi sve ok a samo na ovoj nece....
E pa sad, pa ti rece da ti strelica nestaje, sad ispade da koci. Postoji ogromna razlika izmedju toga, totalno 2 razlicita problema. Sad moze ko zna sta da bude. Koliko ti je RAM memorije zauzeto u idle stanju?
Ne skidaj te shareware programe samo ti guse racunar bespotrebno. Bilo koji drajver koji zelis da updejtujes ili reinstaliras ucini to manuelno, najsigurnija varijanta. Principom desni klik na My Computer - Properities - Hardware - Device manager (za model graficke ides Display properities) tu ces videti tacan model. Ides na oficijalni sajt proizvodjaca i skines potrebne drajvere. Ili izbaci ovde model graficke ako ne mozes sam da nadjes. Mada sad kada si rekao da ti kursor koci ko zna sta je, ali svez drajver ti nece ici na stetu.
U skripcu si sa RAM memorijom, deinstaliraj sve bespotrebne programe koji ti guse procese.
Ctrl+Alt+Delete. U task manager-u pod performance tab-om vidi stanje zauzete memorije i stanje procesora.
Da li imas takav problem i sa drugim video igrama i aplikacijama? Ocigledno je da ti je racunar zagusen, ali posto kazes da igra zahteva 200mb ram-a a ti imas 1gb onda bi tu igru trebao lepo da tera.
Takodje za ciscenje djubreta iz racunara koje delimicno moze uticate na performanse koristi
CC Cleaner , i ocisti registre nekim reg fix programom kao sto je
Free Window Registry Repair Sve ostale tzv fix programe koji ti traze da ih kupis da bi ti satro sredili racunar brisi, samo ti smetaju.
Baci pogled na Add remove Programs , deinstaliraj sve toolbar-ove i sve sto ti izgleda sumnjivo.
Instaliraj neki AV ako ga nemas , posto ga vidim nisi spomenuo, i skeniraj racunar, ko zna sta se nakupilo u procesima pa ti zato secka igra. Ako ti AV smeta zbog stiske sa ramom , izbrisi ga onda posle ako bas hoces, bitno je da procesljas njime sistem.
Sve u svemu sad svasta moze da bude, trebao si odmah da kazes da ti strelica secka.