Libero037
Početnik
- Poruka
- 33
Dobio sam od rodjaka Fujitsu Siemens Lifebook S7020d koji je bio bez HDD (Sata) Nabavio sam nov hard od 160gb i instalirao XP...boot je isao preko F12. Sve je to lepo radilo skoro dva meseca ali sam juce hteo nesto da proverim i pokusam preko F2 setup ali mi bios trazi sifru...svasta sam probao i hiren's cracker i gomilu nekih programa ali nisam uspeo. Procitam na Krstarici da se vadjenjem Cmos baterije resava problem i sinoc izvadim bateriju na 20-ak minuta...nista...probam ponovo i ostavim laptop bez struje(vadio sam i pogonsku bateriju) cele noci. Danas probam i dalje mi trazi sifru. Definitivno sam odlucio da se manem otkljucavanja i kad sam ukljucio laptop on mi izbaci plav eekran i restartuje se...ubacim licencni xp sp2 i pokrenem instalaciju i on sve lepo odradi ali mi prijavi da instalacija nije pronasla ni jedan disk...hiren's magic prtition vidi obe particije na HDD ali bios ga ne vidi...sta sam to za*ebo...cuo sam da se moze preko USB fleske nekako ubaciti sata drajver...bios mi Phoenix...ako je neko imao slican problem molim da mi pomogne jer mi je najblizi servis 35 km...Hvala