Problem sa windowsom

Milica Jovkic

Početnik
Poruka
12
Ovako, imam problem vec ceo dan. S vremena na vreme, kada sam na internetu, zakoci mi ceo kompjuter, a onda se na par sekundi pojavi plavi ekran sa porukom da windows ima gresku, koliko sam uspela da procitam, i onda se sam restartuje. Do danas nisam imala nikakvih problema s kompjuterom, i onda je to iznenada pocelo. Ima li neko ideju sta da uradim??

0rs8r9fpic1htjowfwg.png

skinula sam program i ja mislim da je ovo

Malopre mi se to opet desilo i uspela sam nekako da procitam o cemu se radi. Prijavljuje mi gresku da problem pravi nesto sto sam zadnje instalirala, koliko sam uspela da skapiram, i nesto se spominjao registri i kes memorija, valjda. Zadnje sto sam instalirala je telenorov usb modem za internet. Doduse, to se desava samo kada mi je ta fleska ubacena u komp, koliko sam primetila, a i u zadnja 2 dana komp mi je spor. I jel moze neko da mi preporuci sta da radim??

aj da probas ovo,nadam se da ce srediti stvar

ides u start meni-run- i u njemu kucas sfc /scannow ,ova komanda bi trebala da preceslja windows i sredi korumpirane fajlove ako ih ima
ako ovo ne pomogne mogla bi da probas i system restore na vreme kada problema nije bilo

Ovako, imam problem vec ceo dan. S vremena na vreme, kada sam na internetu, zakoci mi ceo kompjuter, a onda se na par sekundi pojavi plavi ekran sa porukom da windows ima gresku, koliko sam uspela da procitam, i onda se sam restartuje. Do danas nisam imala nikakvih problema s kompjuterom, i onda je to iznenada pocelo. Ima li neko ideju sta da uradim??

Virus ili Hardver neki :)

U svakom slučaju na pojavu PLAVOG EKRANA jedino pravo rešenje je REINSTALACIJA Windowsa!

Od pre par dana imam problem sa windowsom. Kada dize sistem sve je ok do onda kada se pojavi desktop. E onda se ceka da izbaci ikonice 3,4 minuta. Do pre par dana sve je radilo normalno a sada bas mora da se ceka. Jel neko zna o cemu se radi? Hvala

Previse startup programa, mozda neki virus, svasta moze da bude. Ali moras negde poceti, prvo,skeniraj racunar i proveri da li imas viruse, drugo, iskljuci sve nepotrebne startup programe!

Od toga sam i krenuo. Znaci startup programi su mi samo avast. I sa njim sam skenirao ceo racunar i javlja da nema nikakvih virusa i pretnji. Bio mi je i advances system care 6.1 u startup programima. I mislim da je bas kad sam njega stavio poceo to da radi. al sam ga sada sklonio i opet sporo otvara. Inace kompjuter skroz normalno radi, samo sto se dugo ceka da se ikonice pojave.

Back